![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, חשבתי לעשות את זה אני מעוניין לתת לי את יודעת איך אנשים OCing הולך. זכור, זו הפעם הראשונה אי פעם אני כבר OCed כלום
![]() החומר שיש לי הוא כדלקמן: לוח האם: Gigabyte GA-P36-DS3L זיכרון RAM: OCZ PC2-9200 ריפר (2x1GB) מעבד: אינטל E2180 (stock 2Ghz) (מה אני OCing) בסדר, אז מה אני עושה את זה אני משתמש Orthos שלי CPU להחזיק ב -100% במשך זמן (atleast 10 דקות, אבל בדרך כלל אני הולך תוך כדי דברים אחרים, אז הוא בדרך כלל סביב 45 דקות) וגם אם זה עובר דרך בסדר, אני להעלות את OC את הצו אני לשים להלן. אני ניטור CPUID חומרה Temps עם צג, ו Core Temp 0.99.3. אני גם עושה את WPrime 32M benchmark אז יש לי אני לא מעובד DEA עולה על הביצועים. Spec: WPrime זמן (שניות) המחשב הישן (אחד sig): 103,656 @ חדש מניות (2Ghz): 45,577 (אפילו ב המניה הוא ענק הביצועים להגדיל) New@2.5 Ghz: 37,343 New@2.7 Ghz: 33,734 New@2.8 GHz: 32,406 אני הולך להיות על ידי 0.1 Ghz זמן עד שאני מחליט שזה לא יציב או רק מתחיל להיות חם מדי עבור טעם. אבל כרגע, טמפ גבוהה יש לי 53C היא שהוא מאוד הגיוני. יש לך טיפים, או שאלות, אנא צור עמי קשר וכאשר אני מרגיש שיש לי הגיע הגבוה ביותר שאני יכול, אני פוסט צילום מסך של CPU-Z של זה. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| טוב, אז ניסיתי 2.9 GHz, אך לאחר כ -15 דקות של מתח בדיקה, הוא ניגש אלי עם שגיאה, כך שהוא לא נראה כאילו אני יוכל ללכת כל גבוה, גם אם הם לא כל Temps גבוה מ 53C אז אני לא בטוח מה זה כי הוא לא עובד, או שאני צריך לעשות כדי להגדיל את מתח הליבות? (זה על אוטומטי ברגע זה) אבל עדיין עשה את מבחן WPrime עניין, ויש לי 31,344 שניות, כך שאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לקבל את זה גבוה יותר, מישהו יכול לומר בבקשה. |
|
| |||
| |||
| אממ, ובכן נראה 2.9 GHz היא בסדר עכשיו, אני חשבתי אני ינסה לבדוק עם עוד להדגיש את זה, וזה היה הולך בערך 30 דקות, ויש לו לא לבוא עם שגיאה, אז אני לא בטוח מה זה היה עשה את זה בפעם האחרונה. |
|
| |||
| |||
| 2.9 יש שוב מת וניסיתי הגדרה 2.88GHz אתמול בלילה, אבל זה בא עם שגיאה אחרי כ 2 שעות, לכן בשלב זה אני מנסה להדגיש את 2,87 המבחן, אשר אני חושב שצריכה להיות בסדר, כי היא בתוך FSB מהירות זיכרון RAM (אשר אני חושב הייתה הבעיה) למרות לוח האם היה ment כדי לזרז את זיכרון RAM באותו הזמן. כל אדם יש רעיונות כיצד לתקן את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מתח אתה פועל באמצעות מעבד ברגע זה? CPUZ אמור להיות מסוגל להגיד לך אם אתה לא בטוח. אתה רוצה לקבל אותה אוטומטי מהיר כפי שהוא פחות אידיאלי. הישנה 65nm נשבר יכול לקחת כדור ענק של מתח ועדיין לשרוד בסדר. אני מקבל מודאג אורך זמן רב ב 65 מעלות, אך זה לוקח כמה להגיע לשם. אנשים מקסימלית וולטג נראה להפעיל אותם דרך האוויר עומד על 1.45 - 1.5. המעבד אמור להיות קל להגיע 3Ghz, במיוחד עם זיכרון RAM ואני חושב שאתה רוצה להכות אותו די בקלות עם כ 1.38 volts. עם זיכרון RAM שלך, עליך להגדיר אותו יחס של 1:1. זה אמור לפתור בעיות אלה הקשורים ראם. לאחר בדיקה עם ראש Orthos או אז אתה באמת צריך לתת את זה טוב 12 שעות והדגיש אמיתית. ישנם אנשים רבים חושבים כי יש להם 100 אחוז יציבות seeming נמוך ב voltages אך לאחר שעה בערך אחד הליבה יהיה שטויות החוצה. להפעיל אותו בין לילה ולאחר מכן תוכל לדעת בוודאות. 3dMark06 גם נותנת לו לעזאזל טוב והדגיש, ו ככל הנראה אינטל החדש צרוב הבדיקה היא טובה מאוד גם חדשים Quick תוצאות. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
| |||
| |||
| ובכן, על מנת שאתה פורסם: מתח זה אומר בשעה של 1,392 על פי CPU-Z יהיה אני מנסה לשים את זה ידנית כדי לראות בערך 1.42 אם זה עובד. זיכרון RAM הוא allready מוגדר 1:1 הייתי מפעיל Orthos לילה של שעונים שאני חושב הן יציבות (עד היום כל נכשל אחרי כ 2 1 / 2 שעות. יש לי גם ניסו לשרוף את אינטל הבדיקה. ערוך: אני כבר משתמש CPUID חומרה לפקח temps תוך כדי לפקח על המשחקים, והוא אמר את CPU וולטג יש fluctualted בין 1.36V ו 1.39V, לבין זיכרון RAM יש fluctuated בין 2.06V ו 3.26V ![]() ![]() ![]() כמו כן, אני לא 3DMark06 משלו, לכן לא יכול להשתמש בזה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך לכבות את ה-BIOS Speedstep לעצור את וולטג תנודות אקראיות. הדבר עשוי גם לפתור את בעיות יציבות כפי undervolting עלול להרוג אותו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני הפעלתי את זה, אלא אם יש משהו אחר שעושה את אותו הדבר, אבל קרא משהו אחר, אני מנסה להסתכל שוב יהיה. |
|
| |||
| |||
| נסה לכבות "C1E" מדי. באותו עסק.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני לא יכול לזכור שום דבר שנקרא C1E רואה, אני יהיה חייב לראות, תודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Intel Core 2 Duo ו-Intel I7 | 1bellb | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 27 ספטמבר 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| AMD או אינטל? | Korac | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 דצמבר 2007 04:20 |
| אינטל או AMD | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 11th ספטמבר 2007 13:49 |
| אינטל מעבדים - שדרוג שלי Intel Pentium 4 2.66Ghz | תקלה | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21 ספטמבר 2006 20:44 |
| שרשרת כלים | |
| |