![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš maniau aš norėčiau pateikti tai tegul žmonės žino, kaip mano OCing vyksta. Prašome turėti omenyje, tai yra pirmą kartą Aš niekada nieko OCed
![]() Daiktai Aš taip: Motherboard: Gigabyte GA-p. 36-DS3L RAM: OCZ PC2-9200 Reaper (2x1GB) Procesorius: Intel E2180 (atsargos 2GHz) (What I am OCing) Ok, so what I'm doing yra I'm using Orthos surengti savo procesorius ne 100% o (atleast 10 min, bet paprastai, o aš einu į kitus dalykus, todėl paprastai yra apie 45 min) ir jei jis eina per Gerai, aš geriau OC kad Położę žemiau. Aš stebėsenos Temps su CPUID Hardware Monitor ir Core Temp 0.99.3. Aš taip pat daro WPrime 32M etalonas taip turiu žaliavinės aš DEA efektyvumo didinimo. Spec: WPrime laikas (sekundėmis) Senas kompiuteris (vienas sig): 103,656 Nauja @ Stock (2GHz): 45,577 (net ištekliai yra didžiulis veiklos padidėjimas) New@2.5 GHz: 37,343 New@2.7 GHz: 33,734 New@2.8 GHz: 32,406 Aš vyks iki 0,1 Ghz, kol aš nuspręsti ji nėra stabili arba tiesiog yra per karšta mano simpatijas. Tačiau šiuo metu, didžiausia temperatūra turėjau tai 53c o tai labai protinga. Bet kokie patarimai, ar klausimų, Please let me know Ir kai aš jaučiu, jau pasiekė aukščiausią galiu, aš Post CPU screenshot-Z jį. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Gerai, taigi, aš bandžiau 2,9 GHz, tačiau maždaug po 15 min testavimo nepalankiomis sąlygomis, jis atėjo su klaida, tai ne atrodo aš galėsiu eiti jokių didesnių, nors Temps nėra jokių didesnių už 53c, kad aš nežinau, kas tai yra, kad nėra darbo, ar man reikia padidinti Core Voltage? (It's on auto metu), tačiau aš vis dar nebuvo WPrime tyrimas dėl palūkanų, ir aš 31,344 sekundžių, todėl, jei ten yra ką galėčiau padaryti, kad ją gauti didesnę, gali kas nors pasakyti, prašom. |
|
| |||
| |||
| Hmm, gerai atrodo, 2,9 GHz, tai ok dabar, aš maniau aš norėčiau pabandyti kitą testavimą nepalankiausiomis sąlygomis, su ja, ir ji tęsiasi apie 30 minučių, o ne sugalvoti klaidą, todėl aš nesu įsitikinęs, kad tai buvo kad nebuvo praeitą kartą. |
|
| |||
| |||
| 2,9 mirė dar kartą ir aš bandžiau nustatyti 2.88GHz paskutinę naktį, tačiau jis atėjo su klaida maždaug po 2 valandų, todėl tuo metu, kai aš mėginu 2,87 testavimo nepalankiausiomis sąlygomis, kuris manau turėtų būti gerai, nes FSB yra per RAM greitį (kurioje Manau buvo problema), nors plokštėje mento buvo pagreitinti tuo pačiu metu RAM. Kas turite idėjų, kaip ją išspręsti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia įtampa yra jums eina per CPU metu? CPUZ turėtų galėti pasakyti, jei nesate tikri. You wanna get it off Auto greitai, kaip kad yra mažesnis nei optimalus. Senas 65 nm lustų gali būti labai šliužas įtampos ir vis dar išlikti baudą. Gaunu nerimauja ilgai ilgaamžiškumas esant 65 laipsnių, tačiau joje kai ten patekti. Maks įtampa žmonės, atrodo, važiuoti per juos orą yra apie 1,45 - 1.5. Procesorius turėtų būti lengva patekti į 3GHz, ypač su savo RAM ir manau, kad norite Hit gana lengvai su maždaug 1,38 volto. Su savo RAM, reikia nustatyti, kad jis 1:1 santykiu. Tai turėtų išspręsti šias problemas, susijusias su RAM. Kai bandymas su Orthos arba premjero tada tikrai norite suteikti jai geras 12 valandų nekilnojamojo pabrėždamas. Yra daug žmonių, kurie galvoja, kad jie turi 100 proc stabilumą menamas žemą įtampą, bet po valandą ar taip vienas iš pagrindinių bus crap out. Paleiskite jį naktį ir tada jūs suprasite, dėl tam tikrų. 3dMark06 taip pat suteikia jai Damn good pabrėždamas, ir matyt Intel Burn testas yra taip pat labai gera nauja greitų rezultatų. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
| |||
| |||
| gerai kad jums atsiųstas: Įtampa say's it's at 1,392 pagal CPU-Z I'll pabandykite rankiniu būdu iki maždaug 1,42 patikrinti, ar tai veikia. RAM biuletenio rinkinys 1:1 Aš jau veikia Orthos už naktį laikrodis, manau, yra stabilus (iki šiol visi nepavyko po maždaug 2 1 / 2 valandos. Aš taip pat bandė Intel dega testą. EDIT: Aš naudoju CPUID Hardware monitoriaus ekranu temps, o žaidimų, ir jis pasakė CPU voltage turi fluctualted tarp 1.36V ir 1.39V, ir RAM svyravo tarp 2.06V ir 3.26V ![]() ![]() ![]() Be to, aš ne savo 3DMark06, kad negalima naudoti, kad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia išjungti SpeedStep į BIOS sustabdyti atsitiktinių įtampos svyravimų. Tai taip pat gali nustatyti savo stabilumo problemų undervolting gali jį užmušti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš pavertė ją išjungti, nebent yra kažkas, kad tai tas pats, bet paragino something else, I'll try ieškoti dar kartą. |
|
| |||
| |||
| Pabandykite išjungti "C1E" per. Tas pats spręsti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| I can't remember matyti nieko vadinamas C1E, I'll have atrodo, ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel Core 2 Duo ir Intel I7 | 1bellb | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 27 rugsėjis 2009 06:36 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| AMD ir Intel? | Koračo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 27 gruodis 2007 04:20 |
| Intel ar AMD | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 11 rugsėjis 2007 13:49 |
| "Intel" procesoriais - atnaujinimas Mano Intel Pentium 4 2.66GHz | Glitch | General Hardware Chat | 1 | 21 rugsėjis 2006 20:44 |
| Temos įrankiai | |
| |