![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es domāju, ka es būtu to let cilvēki zinātu, kā mana OCing notiek. Lūdzu ņemt vērā, šī ir pirmā reize man kādreiz OCed neko
![]() Stuff man ir šādi: Motherboard: GIGABYTE GA-P36-DS3L RAM: OCZ PC2-9200 Reaper (2x1GB) CPU: Intel E2180 (akcijas 2Ghz) (Kas es esmu OCing) Ok, so what I'm doing ir es izmantoju Orthos turēt manā CPU 100% apmērā while (atleast 10 min, bet parasti gan es dodos uz citu, tā parasti ir ap 45 min), un ja tas iet cauri fine, I paaugstināt OC lai es nodot tālāk. Es esmu uzraudzības Temps ar CPUID Hardware Monitor, un Core Temp 0.99.3. Es esmu arī darot WPrime 32m etalonu tāpēc man ir aptuvens es dea uz darbību palielināšanu. Spec: WPrime laiks (sekundēs) Veco datoru (viena sig): 103,656 Jaunā @ Stock (2Ghz): 45,577 (pat sastāvs ir milzīgs darbības pieaugums) New@2.5 Ghz: 37,343 New@2.7 Ghz: 33,734 New@2.8 GHz: 32,406 Es būšu palielinoties par 0,1 Ghz laiku, līdz es izlemjat, ka tas nav stabils vai vienkārši kļūst pārāk karsti, lai mana patika. Bet šobrīd, augstākā temp man bijusi ir 53c, kas ir ļoti saprātīgs. Jebkurš padomus, vai jautājumi, lūdzu, let me know Un kad es jūtu ir sasnieguši augstāko varu, es Post screenshot CPU-Z par to. Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Ok, Tātad, es mēģināju 2,9 GHz, taču pēc apmēram 15 min stresa testu, tas nāca klajā ar kļūdu, tāpēc neizskatās kā es varētu iet citu augstākās, kaut arī Temps nav citu augstākās nekā 53c tāpēc es neesmu pārliecināts, kas tas ir, ka nav darba, vai man nepieciešams palielināt Core voltage? (tas ir par auto uz brīdi), bet man vēl nebija WPrime tests intereses, un man sanāca 31,344 sekundes, tātad, ja ir kaut ko es varētu darīt, lai iegūt lielāku, var kāds pateikt lūdzu. |
|
| |||
| |||
| Hmm, arī šķiet, ka 2,9 GHz ir ok tagad, es domāju, es mēģinātu citu stresa tests ar to, un tas turpinās jau apmēram 30 min, un nav jānāk klajā ar kļūdu, tāpēc es neesmu pārliecināts, kas tas bija , kas bija pēdējo reizi. |
|
| |||
| |||
| 2,9 ir mirusi jauna un es mēģināju noteikt 2.88GHz pēdējā naktī, bet tas nāca klajā ar kļūdu apmēram pēc 2 stundām, tātad šobrīd es cenšos 2,87 stresa testu, kas, manuprāt, vajadzētu būt naudas sodu, jo FSB atrodas RAM ātrumu (kas Es domāju, ka bija problēmas), lai gan mātesplate ir bas, lai paātrinātu RAM ir pašā laikā. Kāds ir idejas, kā to salabot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds spriegums jūs braucot cauri CPU brīdī? CPUZ būtu pateiks jums, ja jūs neesat pārliecināts. Jūs vēlaties saņemt to off Auto ātra kā tas ir mazāks nekā ideāls. Vecās 65nm mikroshēmas var būt milzīga lode sprieguma un vēl izdzīvot fine. Man uztrauc ilgi ilgmūžība ir 65 grādi, taču tas prasa zināmu tur nokļūt. Max spriegums ir cilvēki, šķiet, darbojas caur tām gaisu ir apmēram 1,45-1,5. Procesors ir viegli nokļūt līdz 3Ghz, jo īpaši ar savu RAM, un es domāju, ka jūs skar tas diezgan viegli ar apmēram 1,38 voltiem. Ar jūsu RAM, jāiestata tā, lai attiecībā 1:1. Ka vajadzētu atrisināt šo problēmu, kas attiecas uz RAM. Testējot ar Orthos vai prezidentu, tad jums tiešām ir nepieciešams, lai piešķirtu tam labs 12 stundas reālu uzsverot. Ir daudzi cilvēki, kas domā, ka viņi ir 100 procenti stabilitāti šķietams zemu spriegumu, bet pēc stundas vai tik viens kodols būs crap out. Palaist to pa nakti un tad jūs zināt, dažiem. 3dMark06 tai uzliek damn labs uzsverot, un acīmredzot jauno Intel Burn tests ir ļoti labs jaunu ātrus rezultātus. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
| |||
| |||
| labi, lai jums posted: Sprieguma teikt ir tas pie 1,392 saskaņā ar CPU-Z Es mēģināšu ievietojot to manuāli par 1,42 redzētu, kas darbojas. RAM ir allready iestatīts 1:1 Man ir sagatavojusi un vadījusi Orthos nakti uz pulksteņiem, manuprāt, ir stabils (līdz šim visiem ir izdevies, tad apmēram pēc 2 1 / 2 stundas. Esmu arī mēģinājusi Intel sadedzināt testu. EDIT: Man ir izmanto CPUID Hardware uzraudzīt, kontrolēt temps gan spēles, un tā teica CPU spriegums ir fluctualted starp 1.36V un 1.39V, un RAM ir svārstījusies starp 2.06V un 3.26V ![]() ![]() ![]() Arī man nepieder 3DMark06, tāpēc nevar izmantot šo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams izslēgt SpeedStep in BIOS pārtraukt izlases sprieguma svārstības. Tas var arī noteikt jūsu stabilitātes problēmas undervolting varētu nogalināt to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Man ir izsl to nost, ja vien nav kaut kas cits, kas nav vienādas, bet sauc kaut kas cits, I'll try looking vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet off "C1E" too. Same deal.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es nevaru atcerēties redzēt kaut ko sauc C1E, es ņemšu izskatu, thanks. |