![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No myslel som, že by som, aby to, aby ľudia vedeli, ako sa môj OCing smeruje. Prosím, majte na pamäti, je to prvýkrát, keď som niečo OCed
![]() Čo som sa takto: Základná doska: Gigabyte GA-P36-DS3L RAM: OCZ PC2-9200 žnec (2x1GB) CPU: Intel E2180 (2GHz populácie) (What I am OCing) Ok, tak čo mám robiť, je I'm pomocou Orthos držať môjho CPU na 100% na chvíľu (atleast 10 minút, ale obvykle i když jdu na iné veci, tak je zvyčajne okolo 45 minút) a ak to prejde v pohodě, já zvýšiť organizovaného zločinu v poradí dám nižšie. Já jsem monitoring Temps s CPUID Hardware Monitor a Core Temp 0.99.3. Já som tiež robiť WPrime 32M benchmark tak jsem hrubý I DEA na zvýšenie výkonnosti. Spec: WPrime Čas (sekundy) Staré počítače (jeden v sig): 103,656 Nové @ skladom (2GHz): 45,577 (dokonca v populácii je obrovský nárast výkonnosti) New@2.5 Ghz: 37,343 New@2.7 Ghz: 33,734 New@2.8 GHz: 32,406 Já budu ísť do 0,1 Ghz čase až sa rozhodnem, že nie je stabilný, alebo len sa stále príliš horúca pre moju záľubu. Ale v súčasnosti, čo je najvyššia teplota jsem je 53c čo je veľmi rozumné. Akékoľvek rady alebo otázky, dajte mi prosím vedieť A keď sa cítim já dosiahli najvyššiu Nemůžu, já Poslať snímka z CPU-Z ho. Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| OK, takže som sa pokúsil 2,9 GHz, ale asi po 15 min stresového testovania, to prišlo až s chybou, tak to nemá vyzerať budem môcť ísť vyššie, a to i napriek tomu, že Temps nie sú žiadne vyššie 53c, ako tak si nie som istý, čo to je, že nefunguje, alebo aj potrebné zvýšiť Core napätie? (je to na auto na chvíľu), ale stále som urobil test WPrime za záujem, a mám 31.344 sekúnd, takže ak tam je niečo, čo som mohol urobiť, aby si je vyššia, môže niekto povedať, prosím. |
|
| |||
| |||
| Hmm, tak sa zdá, 2,9 GHz je ok hneď som si myslel, že by som skúsiť inú záťažový test s ním, a je to už bude asi 30 minút, a nie prísť s chybou, tak si nejsem jistý, co to bolo že ste minule. |
|
| |||
| |||
| 2,9 zomrela znova Zkoušel jsem i nastavenia 2.88GHz včera, ale prišiel s chybou asi po 2 hodinách, tak v čase, keď som vyskúšať 2,87 záťažový test, ktorý myslím, že by mala byť pokuta, pretože FSB je v RAM rýchlosťou (čo Myslím, že bol problém) aj napriek tomu, že doska bola ment pre urýchlenie RAM naraz. Každý, kto má nápady, ako ho vyriešiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké napätie sa vám beží cez CPU na okamih? CPUz by mali byť schopní povedať, ak si nie ste istí. Chcete ho rýchlo Auto as, ktorá je nižšia ako ideálny. Staré 65nm čipy môžu mať obrovský Slug napätie a stále prežívajú v pohodě. Mám strach o dlho životnosť na 65 stupňov, ale má niektoré sa tam dostať. Max. Napätia ľudia sa zdajú plynúť cez ne na vzduchu je asi 1,45 až 1,5. Spracovateľ by malo byť ľahké sa dostať na 3Ghz, predovšetkým s vašej RAM a myslím, že by ste ju pomerne ľahko postihnutých s približne 1,38 voltů. S vašou RAM, musíte nastaviť ho na pomer 1:1. To by mal vyriešiť problémy súvisiace s RAM. Pri testovaní s Orthos alebo predseda potom naozaj potrebujete, aby to dobre 12 hodín pre skutočný zdôrazní. Existuje mnoho ľudí myslí, že majú 100 percent stability na zdanlivo nízke napätie, ale po hodine alebo tak, jedno jadro bude svinstvo von. Beh je jednodňové a potom budete vedieť, pre niektoré. 3Dmark06 aj to zatraceně dobrý Zdôrazňujúc a zdanlivo novej Intel Burn Test je tiež veľmi dobrý pre nové rýchle výsledky. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
| |||
| |||
| tak, aby ste vyslaní: Napätie povedať to je to na 1.392 podľa CPU-Z uvidíme skúste uvedenie ručne asi 1,42 zistiť, či funguje. RAM je allready nastavený na 1:1 Bol som beží Orthos prenocovanie na hodinky, že myslím, že sú stabilné (zatiaľ všetky stroskotali po asi 2 1 / 2 hodiny. Tiež som sa pokúsil napáliť Intel test. EDIT: Bol som pomocou CPUID Hardware monitora sledovať temps kým hra, a povedal, že napätie procesora je fluctualted medzi 1.36V a 1.39V a RAM pohyboval medzi 2.06V a 3.26V ![]() ![]() ![]() Tiež nemám vlastný 3Dmark06, takže nie je možné použiť, aby |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte vypnúť SpeedStep v BIOSu zastaviť náhodné kolísania napätia. To môže tiež opraviť vaše problémy stability ako undervolting mohol zabiť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Som sa obrátil ju vypnúť, ak je niečo iného, že robí to isté, ale s názvom niečo iné, uvidíme skúste hľadať znovu. |
|
| |||
| |||
| Skúste vypnúť "C1E" taky. Rovnaké riešenie.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| I can't remember vidí niečo nazýva C1E, uvidíme sa pozrieť, dík. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| AMD a Intel? | Korac | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 27. december 2007 04:20 |
| Intel alebo AMD | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 11. September 2007 13:49 |
| Intel procesory - Aktualizácia mojich Intel Pentium 4 2.66GHz | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. September 2006 20:44 |
| Thread Tools | |
| |