![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Па ја сам мислио да би ово нека људи знају како моје ОЦинг иде. Имајте на уму, ово је први пут сам икада било што ОЦед
![]() У ствари сам се како слиједи: Матична плоча: гигабајт ГА-П36-ДС3Л РАМ: ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац (2кс1ГБ) ЦПУ: Интел Е2180 (залиха 2ГХз) (Шта сам ОЦинг) Ок, па оно што сам радиш је Им 'помоћу Ортхос држати мој ЦПУ на 100% за неко време (атлеаст 10 минс, али углавном док сам ићи на друге ствари, то је обично око 45 мин), а ако то не прође фино сам подићи ОЦ и редоследом ћу у наставку. Ја сам са праћењем Темпс ЦПУИД Хардуаре Монитор, и Цоре Темп 0.99.3. Такође сам догађај УПриме 32м преседан па сам грубо сам ДЕА на извођење повећава. Спец: УПриме Време (сек) Стара рачунара (једно у сиг): 103,656 Ново @ Стоцк (2ГХз): 45,577 (чак и код дионица је огроман пораст перформанси) Неу@2.5 ГХз: 37,343 Неу@2.7 ГХз: 33,734 Неу@2.8 ГХз: 32,406 Ја ћу бити узлазио од 0,1 ГХз време док се не одлучите није стабилна или је узимајући превише врућа за моје свиђање. Али тренутно, највише сам имао темп је 53Ц што је врло разумна. Свеједно савете или питања, јавите ми знамо И кад се осјећам сам достигао највиши Ја могу, ја ћу Поставите сцреенсхот ЦПУ-З тога.
Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок, на тај начин, ЈА суђен 2,9 ГХз, но око 15 мин након стреса тестирање, он је дошао горе са грешку, тако да не изгледа као да ће моћи да иде било која виша, иако су Темпс не већи од 53Ц па нисам сигуран шта је то да се не ради, или ми треба да се повећа напон Цоре? (то је на ауто тренутно), али ја још увек није УПриме један тест за камате, а добио сам 31,344 секунди, тако да ако постоји нешто што могу да урадим да га добијете више, може неко рећи молим те.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хмм, добро изгледа 2,9 ГХз је у реду сада, ЈА мисао ЈА ће покушати други тест стрес са њом, и то је био идући за око 30 мин, и није се са грешком, па нисам сигуран шта је то који је посљедњи пут.
|
|
|
|||
|
|||
|
2,9 је опет умро
и ја суђен постављање 2.88ГХз синоћ, али он је дошао горе са грешци након око 2 сата, тако да у овом тренутку сам један тежак 2,87 стресс тест, што мислим да би требало да буде у реду, јер је унутар ФСБ РАМ брзина (који мислим да је било проблема), иако је на матичној плочи је мент убрзати РАМ-а у исто време. Свако има идеје о томе како то поправити?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Које су вам напона изводи кроз ЦПУ тренутно? ЦПУЗ би требао бити у могућности рећи вам да твој 'не сигуран. Желите, преузмите га искључите Ауто брзо као што је мање од идеалне.
Старих 65нм чиповима може потрајати огроман цевчици од напона и даље опстати у реду. ЈА добити бринула дуго дуговјечност на 65 степени, али је потребно да бисте добили неки тамо. Максимума напона људи, чини се изводити кроз њих на ваздух износи око 1,45 - 1,5. Процесор би требао бити лако доћи до 3Гхз, поготово са својим РАМ-а и мислим да бих хит Сасвим лагано са око 1,38 волтс. Са вашим РАМ-а, морате поставити га у омјеру 1:1. То би требало решити те проблеме у вези са РАМ-а. Приликом тестирања са Ортхос или премијер онда стварно морамо да да то добар 12 часова за прави нагласивсси. Има много људи који мисле да имају 100% стабилности на ниском напону изгледом, али након једног сата, или тако да ће једна језгра срање ван. Покрените га преко ноћи и онда ћете знати за сигурно. 3ДМарк06 такође даје га осудити добар истиццуцхи, а наводно је нови Интел Бурн Тест је такође врло добар за нови брзи резултати. хттп://ууу.хардфорум.цом/схоутхреад.пхп?т=1341978
|
|
|||
|
|||
|
добро како би вам Постед:
Напон је рећи да је на 1,392 према ЦПУ-З ћу пробати стављајући га ручно око 1,42 ако се види да се ради. РАМ аллреады је постављен на 1:1 Сам се приказују Ортхос преконоћ за часове Мислим да су стабилне (све до сада није успео, након око 2 1 / 2 сата. Такође сам покушао спалити Интел тест. Едит: ЈА имати био помоћу ЦПУИД Хардуаре монитор за праћење Темпс док игре, а то, рекао је ЦПУ напон флуцтуалтед има између 1.36В и 1.39В, а РАМ-а има осцилира између 2.06В и 3.26В ![]() ![]() ![]() Исто тако, ја не поседујете 3ДМарк06, тако да не могу да користе
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Треба да се искључити у БИОС Спеедстеп за заустављање случајних флуктуација напона. Овај мај исто тако поправити стабилност вашег проблема као ундерволтинг могу убити га.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Окренуо сам га искључити, осим ако се нешто друго да не исти, али се зове нешто друго, ја ћу пробати опет гледа.
|
|
|
|||
|
|||
|
Покушајте искључивања "Ц1Е" превише. Исти посао.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Не могу се сетити видеће ништа зове Ц1Е, ја ћу погледати, хвала.
|