менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Мій процесор Intel E2180 OC

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 вересня 2008, 12:34
Донор групи

Default Мій процесор Intel E2180 OC

Ну, я думала я хотів би зробити це, щоб люди знали, як моя OCing йде. Будь ласка, майте на увазі, це перший раз я нічого OCED

Речі у мене є наступне:
Материнська плата: Gigabyte GA-п36-DS3L
ОЗУ: OCZ PC2-9200 Reaper (2x1GB)
Процесор: Intel E2180 (склад 2Ghz) (у чому я OCing)

Ок, а що я роблю це я використовую Orthos провести мого процесора на 100% на час (Atleast 10 хвилин, але зазвичай я йду в той час як до інших речей, таким, як правило, близько 45 хв) і якщо вона проходить через добре, що я піднімаю OC порядку вкласти нижче. Я моніторингу Temps з CPUID Hardware Monitor і Core Temp 0.99.3. Я роблю також WPrime 32M Benchmark так що я грубо DEA я на збільшення продуктивності.

Spec: WPrime часу (в секундах)

Старий комп'ютер (по одному в SIG): 103,656
New @ фонду (2GHz): 45,577 (навіть на складі величезне підвищення продуктивності)
New@2.5 ГГц: 37,343
New@2.7 ГГц: 33,734
New@2.8 ГГц: 32,406

Я збираюся бути на 0,1 Ghz час, поки я вирішую, що не є стабільним або просто стає дуже жарко для моєї душі. Але в даний час найвищий темп я мав 53C який є дуже розумним.

Будь-які поради, або питання, будь ласка, дайте мені знати І коли я відчуваю, що я досяг самого високого я можу, я буду після скріншот CPU-Z його.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 2 вересня 2008, 12:59
Донор групи

Ok, от я і спробував 2,9 ГГц, однак приблизно через 15 хв від стрес-тестування, він прийшов з помилкою, тому він не схожий я зможу піднятися вище, хоча Temps є не вище 53C, чим я не впевнений, що це таке, що не працює, або мені треба, щоб збільшити напругу Core? (It's On Auto на даний момент), але я все-таки WPrime випробуванням для інтересу, і я отримав 31,344 секунд, тому, якщо є щось я можу зробити, щоб вона більше, хтось може сказати, будь ласка.
Old 2 вересня 2008, 13:28
Донор групи

Хм, а здається, 2,9 ГГц OK Тепер, я вирішив спробувати інший стрес-тест з ним, і він триває близько 30 хвилин, і не прийшов з помилкою, тому я не впевнений, що це було що й минулого разу.
Old 3 вересня 2008, 04:29
Донор групи

2,9 помер знову і я спробував встановити 2.88GHz минулої ночі, але він підійшов з похибкою приблизно через 2 години, тому що на даний момент я намагаюся 2,87 стрес-тест, який я думаю, повинно бути нормально, тому що ФСБ знаходиться в оперативній пам'яті швидкість (яку Я думаю, була проблема), хоча плата була Ment прискорити ОЗУ в той же час. Будь-яке є ідеї про те, як це можна виправити?
Old 4 вересня 2008, 10:52
Модератор групи

Що напруги ви біжите через центральний процесор у даний момент? CPUZ повинна бути в змозі сказати вам, якщо ви не впевнені. Ви хочете отримати It Off Auto швидко тому що це далеко не ідеальною.

Старий 65-нм чіпів може зайняти величезну кулі напруги і збереглося добре. Я отримую турбує довгий час тривалість життя на 65 градусів, але це займає якийсь туди добратися. Макс напруга людям здається, проходять через їх на повітрі приблизно 1,45 - 1,5.

Процесор повинен бути легко дістатися до 3Ghz, особливо в оперативній пам'яті, і я думаю, що тобі Hit It досить легко з приблизно 1,38 вольт.

З вашої пам'яті, ви повинні встановити його у співвідношенні 1:1. Це має вирішити ці проблеми, пов'язані з оперативної пам'яті.

Під час тестування з Orthos або прем'єр-то дійсно потрібно дати йому гарну 12 часа реального підкреслюючи. Є багато людей, які думають, що вони мають 100 відсотків на позірну стабільність низької напруги, але після години або близько того буде одне ядро з лайна.

Запустіть його на ніч і тоді ви будете знати напевно.

3DMark06 також дає йому страшенно гарним підкресливши, і, мабуть, новий Intel Burn випробувань, а також дуже гарні для нових швидких результатів.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 4 вересня 2008, 13:24
Донор групи

а для того, щоб вас в курсі:

Напруга Сея це на 1,392 по CPU-Z я постараюся покласти його вручну до 1,42 см. Якщо це працює.

ОЗУ ALLREADY набір 1:1

Я був Біг Orthos ніч на годинник, які мені здаються стабільними (поки все не вдалося приблизно через 2 1 / 2 години. Я також спробував спалити Intel випробувань.

EDIT: Я використовую CPUID Hardware Monitor для моніторингу Temps в той час ігор, і він сказав, що напруга живлення процесора має fluctualted між 1.36V і 1.39V, і барана коливався від 2.06V і 3.26V Крім того, я не є власником 3DMark06, тому він не може використовувати цей
Old 5 вересня 2008, 05:43
Донор групи

Вам необхідно відключити Speedstep в BIOS, щоб зупинити випадкових коливань напруги. Це також може виправити ваші проблеми, як стабільність undervolting може вбити його.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 вересня 2008, 06:04
Донор групи

Я вимкнув його, якщо є щось інше, що робить те ж саме, але називається-то ще, я постараюся дивлячись знову.
Old 5 вересня 2008, 20:08
Донор групи

Спробуйте відключивши "C1E" занадто. Те ж операцію.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 6 вересня 2008, 01:22
Донор групи

Я не пам'ятаю нічого званих C1E, я подивлюся, спасибо.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.