![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, я думала я хотів би зробити це, щоб люди знали, як моя OCing йде. Будь ласка, майте на увазі, це перший раз я нічого OCED
![]() Речі у мене є наступне: Материнська плата: Gigabyte GA-п36-DS3L ОЗУ: OCZ PC2-9200 Reaper (2x1GB) Процесор: Intel E2180 (склад 2Ghz) (у чому я OCing) Ок, а що я роблю це я використовую Orthos провести мого процесора на 100% на час (Atleast 10 хвилин, але зазвичай я йду в той час як до інших речей, таким, як правило, близько 45 хв) і якщо вона проходить через добре, що я піднімаю OC порядку вкласти нижче. Я моніторингу Temps з CPUID Hardware Monitor і Core Temp 0.99.3. Я роблю також WPrime 32M Benchmark так що я грубо DEA я на збільшення продуктивності. Spec: WPrime часу (в секундах) Старий комп'ютер (по одному в SIG): 103,656 New @ фонду (2GHz): 45,577 (навіть на складі величезне підвищення продуктивності) New@2.5 ГГц: 37,343 New@2.7 ГГц: 33,734 New@2.8 ГГц: 32,406 Я збираюся бути на 0,1 Ghz час, поки я вирішую, що не є стабільним або просто стає дуже жарко для моєї душі. Але в даний час найвищий темп я мав 53C який є дуже розумним. Будь-які поради, або питання, будь ласка, дайте мені знати І коли я відчуваю, що я досяг самого високого я можу, я буду після скріншот CPU-Z його.
Моя система: Перший OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, от я і спробував 2,9 ГГц, однак приблизно через 15 хв від стрес-тестування, він прийшов з помилкою, тому він не схожий я зможу піднятися вище, хоча Temps є не вище 53C, чим я не впевнений, що це таке, що не працює, або мені треба, щоб збільшити напругу Core? (It's On Auto на даний момент), але я все-таки WPrime випробуванням для інтересу, і я отримав 31,344 секунд, тому, якщо є щось я можу зробити, щоб вона більше, хтось може сказати, будь ласка.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хм, а здається, 2,9 ГГц OK Тепер, я вирішив спробувати інший стрес-тест з ним, і він триває близько 30 хвилин, і не прийшов з помилкою, тому я не впевнений, що це було що й минулого разу.
|
|
|
|||
|
|||
|
2,9 помер знову
і я спробував встановити 2.88GHz минулої ночі, але він підійшов з похибкою приблизно через 2 години, тому що на даний момент я намагаюся 2,87 стрес-тест, який я думаю, повинно бути нормально, тому що ФСБ знаходиться в оперативній пам'яті швидкість (яку Я думаю, була проблема), хоча плата була Ment прискорити ОЗУ в той же час. Будь-яке є ідеї про те, як це можна виправити?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що напруги ви біжите через центральний процесор у даний момент? CPUZ повинна бути в змозі сказати вам, якщо ви не впевнені. Ви хочете отримати It Off Auto швидко тому що це далеко не ідеальною.
Старий 65-нм чіпів може зайняти величезну кулі напруги і збереглося добре. Я отримую турбує довгий час тривалість життя на 65 градусів, але це займає якийсь туди добратися. Макс напруга людям здається, проходять через їх на повітрі приблизно 1,45 - 1,5. Процесор повинен бути легко дістатися до 3Ghz, особливо в оперативній пам'яті, і я думаю, що тобі Hit It досить легко з приблизно 1,38 вольт. З вашої пам'яті, ви повинні встановити його у співвідношенні 1:1. Це має вирішити ці проблеми, пов'язані з оперативної пам'яті. Під час тестування з Orthos або прем'єр-то дійсно потрібно дати йому гарну 12 часа реального підкреслюючи. Є багато людей, які думають, що вони мають 100 відсотків на позірну стабільність низької напруги, але після години або близько того буде одне ядро з лайна. Запустіть його на ніч і тоді ви будете знати напевно. 3DMark06 також дає йому страшенно гарним підкресливши, і, мабуть, новий Intel Burn випробувань, а також дуже гарні для нових швидких результатів. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
|
|||
|
|||
|
а для того, щоб вас в курсі:
Напруга Сея це на 1,392 по CPU-Z я постараюся покласти його вручну до 1,42 см. Якщо це працює. ОЗУ ALLREADY набір 1:1 Я був Біг Orthos ніч на годинник, які мені здаються стабільними (поки все не вдалося приблизно через 2 1 / 2 години. Я також спробував спалити Intel випробувань. EDIT: Я використовую CPUID Hardware Monitor для моніторингу Temps в той час ігор, і він сказав, що напруга живлення процесора має fluctualted між 1.36V і 1.39V, і барана коливався від 2.06V і 3.26V ![]() ![]() ![]() Крім того, я не є власником 3DMark06, тому він не може використовувати цей
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вам необхідно відключити Speedstep в BIOS, щоб зупинити випадкових коливань напруги. Це також може виправити ваші проблеми, як стабільність undervolting може вбити його.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Я вимкнув його, якщо є щось інше, що робить те ж саме, але називається-то ще, я постараюся дивлячись знову.
|
|
|
|||
|
|||
|
Спробуйте відключивши "C1E" занадто. Те ж операцію.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Я не пам'ятаю нічого званих C1E, я подивлюся, спасибо.
|