![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте хора! и Im поради получите новата ми Q6600 утре и си помислих, че бих пункт в предварително за помощ. нали имам нужда от помощ за следните неща. 1)Памет с клиенти " - По някаква причина, когато имах моя e6300 най 2.8Ghz и биха могли да използват само този овен имам сега на 6-6-6-18 или ако не се промени, че да се каже 5-5-5-15 или 5-5-5 -- 18 и рестартира, да не би да се показват на монитора и аз трябваше да нулирате CMOS да бъде в състояние да стартирате отново. Смятам да overclock да може би 3,2-3.4Ghz, ако Im късмет, моята памет, която е свързана по-долу може да отнеме до 2.1v-2.2v http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Напрежение за процесора и паметта - Сега iknow своята различна за всяка система, някои от тях могат да се нуждаят от повече напрежение, отколкото в други, но за какво напрежение би ви препоръчваме настроя моя Q6600 и моите овен, за да стигнем до 3Ghz стабилни за начало? 3)Има ли нещо друго което трябва да знам? tks хора моите очила Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи ли ви това, което правите, само не забравяйте да стрес тест, за да потвърдите това е стабилна.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто наистина се работи бавно. За RAM го за правилното напрежение и ръчно задаване на времето, както производителят предложи. Тогава настроите RAM дели и да се clocking! Когато се блокира, дайте повече напрежение, и да продължава:) Ако установите, което трябва да повдигне RAM скорост за да получите по-висока FSB после го кажа 20MHz и да видим как реагира. Ако тя започва трясък, след което бихте могли да го бележа повече напрежение, но се уверете, че тя е много въздушния поток около нея. Пържена RAM не миришат добре. Повярвай ми:) Вие също може да видите колко бързо можете да получите RAM, преди да започнете с малко по-малка RAM дели. И знаеш ли какво може да се стремите.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно както serverguy каза: Аз не съм експерт на OCing, обаче аз направих това на машината успешно и по-голямата част от процеса на обучение е опит, толкова дълго, колкото сте прочели ръководство или 2 и знае обща представа , и не са невнимателен, тогава трябва да се оправи.