![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi! i im kvůli dostávají moje nové Q6600 zítra a myslel bych po předem za pomoc. právo i potřebu pomoci s těmito věcmi. 1)Memory doba - Z důvodu, že když jsem e6300 na 2.8Ghz můžu jen spustit tento ram i nyní na 6-6-6-18, nebo jestli jsem to změnil na 5-5-5-15 říct NEBO 5-5-5 -- 18 a znovu bych si žádné zobrazení na monitoru, a musel jsem resetovat CMOS, aby mohly zavádecí znovu. i plán na přetaktování se možná 3,2-3.4Ghz im-li štěstí, mé paměti, která je spojena pod může trvat až 2.1v-2.2v http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Napětí na procesoru a paměti - Nyní iknow jeho různé pro každý systém, některé mohou potřebovat více napětí než jiné napětí, ale to, co by mi doporučit i Moje Q6600 a my to ram se dostat na stabilních 3Ghz pro začátečníky? 3)Ještě něco bych měl vědět? TKS lidí moje brejle Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to, jako byste věděli, co dělají vaše, stačí vzpomenout na zátěžový test, aby potvrdil, že je stabilní.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen do práce opravdu pomalu. Pro RAM nastavte ji na správné napětí a ručně nastavit časování jako výrobce navrhl. Nastavte RAM děličem a získejte stopování! Když došlo ke zhroucení, dát mu větší napětí a pokračovat:) Pokud zjistíte, musíte zvýšit rychlost RAM získat vyšší FSB pak zvýšit to říct 20Mhz a uvidíte, jak reaguje. Pokud to začne shazovat, pak byste mohli dát mu stupeň více napětí, ale ujistěte se, že má spoustu proudění vzduchu kolem něj. Smažený RAM není vonět. Věřte mi:) Můžete také vidět, jak rychle se dostanete na RAM než začnete pouhým snížením RAM dělič. Pak víte, co můžete pro cíl.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesně tak, jak serverguy řekl: Já nejsem odborník na OCing, ale učinil jsem tak na počítači úspěšně a většina je v procesu učení, tak dlouho, jak jste si přečíst návod nebo 2 a znát obecnou představu a nejsou lehkomyslných, pak byste měli být v pořádku.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak snadné by to bylo na jeden přetaktování Q6600 Kentsfield 2.4GHz s mým nastavením? | Primal | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 9. říjen 2008 11:26 |
| Q6600 temps | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 9. dubna 2008 01:33 |
| Přetaktování q6600 | ironsferret | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 18. března 2008 13:03 |
| Overclocking mého Q6600. | Tronix | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 10. března 2008 09:18 |
| Mohu přetaktování jedno Q6600 s těmito ambients? | cyberspacegenie | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 11. srpna 2007 09:16 |
| Thread Nástroje | |
| |