![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά!!!! καλά im λόγω λάβετε νέα Q6600 μου αύριο και πίστευα ότι θα ήταν σε θέση εκ των προτέρων για κάποια βοήθεια. i δικαίωμα χρειάζονται βοήθεια με τα ακόλουθα πράγματα. 1)Μνήμη χρονισμών - Για κάποιο λόγο όταν είχα μου e6300 στα 2.8Ghz i αυτό θα μπορούσε να εκτελεστεί μόνο ram έχω τώρα σε 6-6-6-18 ή αν θ αλλάξει αυτό να πω 5-5-5-15 Ή 5-5-5 -- 18 και επανεκκίνηση, θα λάβετε δεν απεικόνιση στην οθόνη και έπρεπε να επαναφέρετε την ΚΟΑ να είναι σε θέση να εκκινήσετε ξανά. Σχεδιάζω να overclock ίσως να 3.2-3.4Ghz εφόσον im τυχερός, τη μνήμη μου το οποίο συνδέεται παρακάτω μπορεί να διαρκέσει μέχρι 2.1v-2.2v http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Τάση για CPU και της μνήμης - Τώρα iknow τις διαφορετικές για κάθε σύστημα, μπορεί να χρειαστεί κάποια μεγαλύτερη τάση από άλλους αλλά αυτό που θα σας συστήσει τάσης i που μου Q6600 και μου να ζευγαρώσει για να 3GHz σταθερό για εκκινητήρες; 3)Υπάρχει κάτι άλλο θα ήθελα να ξέρω; TKS άτομα μου specs Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι όπως ξέρετε τι σας κάνει, απλά να θυμάστε να ακραίων καταστάσεων για να επιβεβαιώσει ότι είναι σταθερή.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά πραγματικά εργασία μέχρι αργά. Για την RAM που πρέπει να διορθώσει την τάση και το χέρι που το χρονοδιάγραμμα που πρότεινε ο κατασκευαστής. Τότε που η μνήμη RAM και να διανεμητή χρονισμό! Όταν η λειτουργία διακοπεί, ώστε να αποκτήσει περισσότερο τάσης, και να συνεχίσει:) Αν βρείτε και θα πρέπει να αυξηθεί η ταχύτητα της μνήμης RAM για να πάρετε μια υψηλότερη FSB τότε το θέσετε 20Mhz πω και πώς αντιδρά. Αν αρχίσει να συντρίβεται, τότε μπορείτε να δώσετε ένα σκαλί πιο τάσης, αλλά να βεβαιωθείτε ότι έχει αρκετό αέρα γύρω της. Fried RAM δεν μυρίζει καλά. Trust me:) Μπορείτε επίσης να δείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε τη μνήμη RAM, πριν να αρχίσει από μόνο η μείωση της μνήμης RAM Divider. Τότε γνωρίζετε τι μπορείτε να προοπτική.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακριβώς όπως είπε serverguy, δεν είμαι ένας εμπειρογνώμονας της OCing, ωστόσο έχω κάνει για το μηχάνημα με επιτυχία, και το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας είναι μια μαθησιακή εμπειρία, για όσο διάστημα έχετε διαβάσει έναν οδηγό ή 2, αλλά και να γνωρίζει τη γενική ιδέα , και δεν είναι απερίσκεπτο, τότε θα πρέπει να είναι εντάξει.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο εύκολο θα ήταν να overclock έναν Q6600 Kentsfield 2.4GHz με setup μου; | Primal | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 9 Οκτ 2008 11:26 |
| Q6600 temps | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 9 Απρ 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2008 13:03 |
| Overclocking Q6600 μου. | Tronix | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 10 Μαρ 2008 09:18 |
| Μπορώ να κάνω overclock έναν Q6600 με αυτές ambients; | cyberspacegenie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 11 Αυγ 2007 09:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |