![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav ljudi! dobro im zbog primiti moje nove Q6600 sutra i mislio JA će pošta unaprijed za neke pomoći. pravo Trebam pomoć sa sljedećim stvarima. 1)Memorija vrijeme - Za nekog razloga kad sam imao moj e6300 na 2.8Ghz samo ja mogao pokrenuti taj ram sam sada na 6-6-6-18 ili ako sam promijenio to say 5-5-5-15 ILI 5-5-5 -- 18 i ponovo pokrenuti, i ne bi dobili prikaz na monitoru i sam morao resetirati CMOS biti u mogućnosti to čizma ponovo. Planiram to overclock možda 3,2-3.4Ghz, ako im sreću, moja memorija koja je povezana u nastavku može potrajati i do 2.1v-2.2v http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Napona za CPU i memoriju - Sada iknow njene različite za svaki sustav, neki svibanj trebate više napon od drugih, ali što bi ste preporučili napon postavim moju Q6600 i moj ram da do 3Ghz stabilna za početnika? 3)Ima li išta drugo ja bi trebao znati? TKS ljudi moje naočale Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao da znate što radite, samo zapamti da stres test kako bi potvrdili da je stabilno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo radom se stvarno sporo. Za RAM postavite ga na ispravan napon i ručno namještanje vremena kao proizvođač predložen. Potom postavite RAM djeliocem i dobiti takta! Kada je crashes, dajte mu još napon, i nastavi:) Ako vam treba da podignu brzinu RAM-a da bi dobili viši FSB zatim povisite ga reći 20Mhz i vidjeti kako to odgovara. Ako se to počne pad sustava, tada vam mogu dati joj urez više napona, ali pobrinite se da ima dosta protok zraka oko nje. Fried RAM ne miriše dobro. Vjerujte mi:) Možete vidjeti kako brzo možete dobiti RAM prije nego što počnem s upravo spuštanjem RAM djeliocem. Onda znate što možete težiti.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Serverguy točno onako kako je rekao, nisam stručnjak za OCing, ipak sam to učinili na stroju uspješno, a većina je proces učenja iskustvo, kao čeznuti kao te imati čitanje vodič ili 2, i znaju opću , i da se ne osvrće, onda bi trebalo biti u redu.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako će to biti lako za overclock jedan Q6600 Kentsfield 2.4GHz sa mojim setup? | Primal | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 9. listopad 2008 11:26 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 9. travanj 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2008 13:03 |
| Overclocking moj Q6600. | Tronix | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 10. ožujak 2008 09:18 |
| Mogu li overclock jedan Q6600 sa ovim ambients? | cyberspacegenie | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 11. kolovoz 2007 09:16 |
| Thread Tools | |
| |