![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek! im is köszönhető, hogy az új Q6600 holnap, és gondoltam, ez utáni előzetesen egy kis segítség. igazad van, segíteni kell, a következő dolgokat. 1)Memória időzítések - Valamilyen okból Amikor én e6300 at 2.8Ghz tudtam csak futtatni ezt ram van most: 6-6-6-18, vagy ha én azt mondom changed 5-5-5-15 vagy 5-5-5 -- 18 és az újraindítás, azt el nem jelenik meg a monitor és én, hogy orrgazdaság a CMOS legyen indítható újra. Azt tervezi, hogy overclock talán a 3.2-3.4GHz, ha im szerencsés, a memória, amely kapcsolódik az alábbi vehet fel 2.1V-2.2V http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Feszültség a processzor és a memória - Most iknow különböző minden rendszer, egyesek több feszültség, mint mások, de a feszültség, amit akarsz ajánlani tudom a My Q6600 s ram az, hogy a 3GHz stabil kezdők? 3)Van még valami amirõl tudnom kéne? tks ember My specs Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint tudod, mi a te csinálsz, csak ne feledjük, hogy a stressz teszt, hogy megerősíthetem, hogy stabil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak összeszedem lassan tényleg. A RAM állítsd be a megfelelő feszültség kézi és az időzítés, mivel a gyártó javasolta. Aztán meg a RAM divider clocking és élvezd! Amikor lefagy, add tovább a feszültség, és továbbra is:) Ha megtalálta, akkor az növeli a memória sebességét, hogy a magasabb FSB majd emelni azt mondom 20MHz és nézze meg, hogyan reagál. Ha úgy kezdődik, összeomlik, akkor lehet, hogy ez húzza tovább a feszültség, hanem arról, hogy még rengeteg a levegő körülötte. Fried RAM nem érzek jó. Higgy nekem:) Azt is látni, milyen gyorsan lehet kapni a RAM, mielőtt elkezdi csak csökkenti a RAM divider. Akkor tudod, hogy mit tud a cél.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pontosan, mint serverguy mondta, nem vagyok egy szakértő OCing azonban már megtette a gépen sikerült, és leginkább a folyamatban a tanulási tapasztalat, amíg elolvasta az útmutatót, vagy 2, és tudom, az általános elképzelést, , és nem meggondolatlan, akkor semmi baj.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mennyire egyszerű lenne, hogy overclock a Q6600 Kentsfield 2.4GHz az én setup? | Primal | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 9. október 2008 11:26 |
| Q6600 temps | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 9. április 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2008 13:03 |
| Túlhajtási én Q6600. | Tronix | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 10. március 2008 09:18 |
| Can I overclock egy Q6600 ezeket ambients? | cyberspacegenie | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 11. augusztus 2007 09:16 |
| Téma eszközök | |
| |