![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אנשים! ובכן IM עקב קבלת Q6600 החדש שלי מחר הייתי וחשבתי לכתוב מראש על קצת עזרה. ימין אני צריך עזרה עם הדברים הבאים. 1)זיכרון timings - מסיבה כלשהי כאשר היו לי e6300 ב 2.8Ghz אני יכול רק להפעיל את ראם יש לי עכשיו 6-6-6-18 או אם שיניתי את זה כדי לומר 5-5-5-15 או 5-5-5 -- 18 ו מחדש, לא הייתי מקבל המוצגים על צג ואני נאלצתי לאפס את cmos to be able to boot שוב. אני מתכנן overclock ל 3.2-3.4Ghz אולי אם IM המזל, הזיכרון שלי שנמצא בקישור למטה עשוי להימשך עד 2.1v-2.2v http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)מתח ל CPU והזיכרון - עכשיו iknow שלה שונה עבור כל אחת מהמערכות, אולי תצטרך קצת יותר מתח מאשר לאחרים, אבל מה הייתם ממליצים וולטג אני מגדיר את Q6600 שלי רם כדי להגיע 3Ghz יציב בתור התחלה? 3)יש עוד משהו שאני צריך לדעת? tks אנשים מפרט שלי ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו אתה יודע מה את עושה, רק זכור להדגיש הבדיקה כדי לאשר שהיא יציבה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק להלהיב ממש לאט. עבור זיכרון RAM בחר בו כדי לתקן את וולטג ידנית ולהגדיר את תזמון כפי שהוצע ליצרן. לאחר מכן בחר את זיכרון RAM מחלק ולקבל clocking! לאחר קורס זה, לתת לו יותר מתח, והמשך:) אם תגלה שאתה צריך להעלות את המהירות של זיכרון RAM כדי לקבל FSB יותר גבוה אז זה אומר להעלות 20Mhz ולראות כיצד היא מגיבה. אם היא מתחילה crashing, אז אתה יכול לתת לה לחרוק יותר מתח, אבל יש לוודא שהיא הרבה airflow סביבו. פריד RAM לא מריח טוב. תאמין לי:) אתה יכול גם לראות כמה מהר אתה יכול לקבל את זיכרון RAM לפני שתתחיל רק על ידי הנמכת RAM מחלק. אז אתה יודע מה אתה יכול לכוון ל.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדיוק כפי serverguy אמר, אני לא מומחה של OCing, אך עשיתי זאת על מכונת בהצלחה, וחלק את תהליך הלמידה הוא ניסיון, כל עוד יש לך לקרוא את המדריך או 2, ואת יודעת את הרעיון הכללי והם לא זהיר, אתה אמור להיות בסדר.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך זה היה קל להיות overclock א Q6600 Kentsfield 2.4GHz את תוכנית ההתקנה? | ראשוני | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 9th אוקטובר 2008 11:26 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 9th אפריל 2008 01:33 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 18 מרץ 2008 13:03 |
| Overclocking שלי Q6600. | Tronix | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | -10 מרץ 2008 09:18 |
| האם אני יכול overclock של Q6600 עם אלה ambients? | cyberspacegenie | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 11th אוגוסט 2007 09:16 |
| שרשרת כלים | |
| |