![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello people!! gerai jiems, nes gausiu naują Q6600 rytoj ir manau, kad norėčiau rašyti iš anksto, kai padėti. teisė I need help su šių dalykų. 1)Taktowania atminties - Dėl tam tikrų priežasčių, kai aš mano e6300 bent 2.8GHz galėčiau paleisti tik tai avinas aš dabar ne 6-6-6-18, arba jei aš kartą pasakyti, 5-5-5-15 arba 5-5-5 -- 18 ir vėl, aš norėčiau gauti ne ant monitoriaus ekrano ir man teko Reset CMOS, kad būtų galima įkelti iš naujo. Ketinu overclock su gal 3.2-3.4GHz, jei jiems pasiseka, mano atminties, kuri yra susijusi žemiau gali užtrukti iki 2.1V-2.2V http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Įtampa dėl procesoriaus ir atminties - Dabar iknow jos skiriasi kiekvienoje sistemoje, kai gali prireikti daugiau įtampos nei kitiems, bet kas įtampos galėtumėte rekomenduoti galiu nustatyti Q6600 RAM ir mano, kad patekti į 3GHz stabilios starterius? 3)Ar yra kas nors dar turėčiau žinoti? TKS žmonių Mano Specifikacijos Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai, kaip jūs žinote, ką daro savo, tačiau reikia nepamiršti, kad stresas tyrimas patvirtina tai stabilus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog darbas iki labai lėtai. Dėl RAM nustatykite, kad jis teisingas įtampos rankiniu būdu ir nustatyti laiką, kaip gamintojo siūloma. Tada nustatykite RAM daliklis ir gaukite Clocking! Kai ji suges, suteikti jai daugiau įtampos, ir toliau:) Jei radote reikia padidinti RAM greitis gauti didesnį FSB, tada geriau jį pasakyti 20MHz ir pamatyti, kaip jis reaguoja. Jeigu jis prasideda kritimo, tada galima suteikti žingsniu daugiau įtampos, tačiau įsitikinkite, kad jis turi daug oro srautas aplink jį. Kepta RAM ne kvapo gerai. Trust me:) Taip pat galite pamatyti, kaip greitai galite gauti RAM, prieš pradėdami vos mažinantis RAM daliklis. Tada tu žinai, ką jūs galite tikslas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lygiai kaip serverguy pasakė: "Aš nesu iš OCing ekspertas, tačiau aš padariau, kad dėl mašinų sėkmingai, ir dauguma procesas yra mokymosi patirtį, kiek jūs turite perskaityti vadovas arba 2 kategorijai, ir žinoti bendras mintis , ir nėra neapgalvotas, tada turėtų būti gerai.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip lengva būtų jį į overclock Q6600 Kentsfield 2.4GHz su savo nustatymus? | Primal | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 9 spalis 2008 11:26 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 9 balandis 2008 01:33 |
| Overclock Q6600 | ironsferret | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Kovas 18, 2008 13:03 |
| Overclocking Mano Q6600. | Tronix | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Kovas 10, 2008 09:18 |
| Galiu overclock su šiais Išorines Q6600? | cyberspacegenie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Rugpjūtis 11, 2007 09:16 |
| Temos įrankiai | |
| |