![]() |
|
| |||
| |||
| Hello people!! labi im pienākas saņemt savu jauno Q6600 rīt un domāju, ka es pastu pirms dažiem palīdzēt. labi Man ir vajadzīga palīdzība ar šādām lietām. 1)Memory hronometrāža - Kādu iemeslu dēļ, kad man bija mans e6300 at 2.8GHz es varēju tikai palaist šo ram man ir tagad 6-6-6-18, vai, ja es to nomainījuši teikt 5-5-5-15 OR 5-5-5 -- 18 un iedarbina no jauna, es vēlos saņemt no displeja kontrolēt un man bija reset CMOS, lai varētu ielādēt vēlreiz. Es plānoju OVERCLOCK, lai varbūt 3.2-3.4GHz ja im laimīgs, manas atmiņas, kas ir saistīts zemāk var aizņemt līdz 2.1V-2.2V http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Spriegums CPU un atmiņa - Tagad iknow tās atšķiras katrā sistēmā, dažas var būt nepieciešams vairāk spriegumu, nekā citiem, bet ko spriegumu jūs ieteiktu iestatot Q6600 un manu ram līdz nokļūt 3Ghz stabili starters? 3)Vai ir kaut kas cits man būtu jāzina? TKS cilvēki mans specs Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā jūs zināt, kādas ir jūsu dara, tikai neaizmirstiet stresa testu, lai apstiprinātu tā ir stabila.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai strādāt, līdz tiešām lēni. Par RAM, kas to pareizi sprieguma manuāli un noteikt termiņus, kā ražotājs iesaka. Tam iestatiet RAM dalītāju un saņemt clocking! Kad tas avārijām, tai piešķirt lielāku spriegumu un turpina:) Ja atrodat nepieciešams palielināt RAM ātrumu, lai iegūtu lielāku FSB tad celt to pateikt 20MHz un redzēt, kā tā reaģē. Ja tā sāk crashing, tad jūs varētu sniegt to iecirtums lielāku spriegumu, bet pārliecinieties, ka tā ir daudz gaisa plūsmas ap to. Cepta RAM nav smarža laba. Trust me:) Jūs arī varētu redzēt, cik ātri Jūs varat RAM, pirms sākt, tikai samazinot RAM dalītāju. Tad jūs zināt, ko Jūs varat mērķis.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tieši tā, kā serverguy sakot, es neesmu eksperts OCing, tomēr esmu izdarījis par mašīnu veiksmīgi, un lielākā daļa procesu ir mācīšanās pieredzi, ja vien jūs to esat izlasījis guide vai 2 un zina vispārēju priekšstatu , un tās nav neapdomāti, tad Jums vajadzētu būt labi.
|
| Bookmarks |