![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj lidi!
aj im kvôli dostávajú moje nové Q6600 zajtra a myslel bych po vopred za pomoc. právo aj potrebu pomoci s týmito vecami. 1)Memory doba - Z dôvodu, že keď som E6300 na 2.8GHz môžem len spustiť tento ram aj teraz na 6-6-6-18, alebo jestli jsem to zmenil na 5-5-5-15 říct ALEBO 5-5-5 -- 18 a znovu bych si žiadne zobrazenie na monitore, a musel som resetovat CMOS, aby mohli zavádzaciu znova. aj plán na přetaktování se možná 3,2-3.4 Ghz im-li šťastie, mojej pamäti, ktorá je spojená pod môže trvať až 2.1V-2.2V http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Napätie na procesore a pamäti - Teraz iknow jeho rôzne pre každý systém, niektoré môžu potrebovať viac napätia ako iné napätie, ale to, čo by mi odporučiť aj Moja Q6600 a my to ram sa dostať na stabilných 3Ghz pre začiatočníkov? 3)Ešte niečo by som mal vedieť? TKS ľudí moje brejle Citácia:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Znie to, ako by ste vedeli, čo robia vaše, stačí spomenúť na záťažový test, aby potvrdil, že je stabilný.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Len do práce naozaj pomaly.
Pre RAM nastavte ju na správne napätie a ručne nastaviť časovanie ako výrobca navrhol. Nastavte RAM deliča a získajte stopovanie! Keď došlo ku kolapsu, dať mu väčšie napätie a pokračovať:) Ak zistíte, musíte zvýšiť rýchlosť RAM získať vyššiu FSB potom zvýšiť to říct 20MHz a uvidíte, ako reaguje. Ak to začne shazovat, potom by ste mohli dať mu stupeň viac napätia, ale uistite sa, že má veľa prúdenie vzduchu okolo neho. Vyprážaný RAM nie je vonět. Verte mi:) Môžete tiež vidieť, ako rýchlo sa dostanete na RAM ako začnete jednoduchým znížením RAM Delič. Potom viete, čo môžete pre cieľ.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Presne tak, ako serverguy povedal: Já nejsem odborník na OCing, ale urobil som tak na počítači úspešne a väčšina je v procese učenia, tak dlho, ako ste si prečítať návod alebo 2 a poznať všeobecnú predstavu a nie sú neuvážené, potom by ste mali byť v poriadku.