![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав људи! добро им због прими моје нове К6600 сутра и мислио ЈА ће фаст унапред за неке помоћи. право Требам помоћ са следећим стварима. 1)Меморија време - За неког разлога кад сам имао мој е6300 на 2.8Гхз само ја могао покренути тај рам сам сада на 6-6-6-18 или ако сам променио то саы 5-5-5-15 ИЛИ 5-5-5 -- 18 и поново покренути, и не би добили приказ на монитору и сам морао ресетирати ЦМОС бити у могућности за чизма поново. Планирам то оверцлоцк можда 3,2-3.4 ГХз, ако им срећу, моја меморија која је повезана у наставку може да потраје и до 2.1в-2.2в хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...20 (ОЦЗ2Г8004ГК) 2)Напона за ЦПУ и меморију - Сада икноу њене различите за сваки систем, неки мај требате више напон од других, али шта би сте препуштено напон поставим моју К6600 и мој рам да до 3Гхз стабилна за почетника? 3)Има ли било што друго ја би требао да зна? Ткс људи моје наочаре Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као да знате шта радите, само запамти да стрес тест како би потврдили да је стабилно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само радом се стварно споро. За РАМ подесите га на исправан напон и ручно подешавање времена као произвођач предложен. Потом поставите РАМ дјелиоцем и добити такта! Када је црасхес, дајте му још напон, и настави:) Ако вам треба да подигну брзину РАМ-а да би добили виши ФСБ затим подигнете га рећи 20Мхз и видети како то одговара. Ако се то почне пад система, тада вам могу дати јој урез више напона, али побрините се да има доста проток ваздуха око ње. Фриед РАМ не мирише добро. Верујте ми:) Можете видјети како брзо можете добити РАМ пре него што почнем са управо спуштање РАМ дјелиоцем. Онда знате шта можете да теже.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сервергуы тачно онако како је рекао, нисам стручњак за ОЦинг, ипак сам то урадили на машини успешно, а већина је процес учења искуство, као један дуг као те имати читање водич или 2, и знају општу , и да се не пази, онда би требало да буде у реду.