![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт народ!! їм також повинні отримати мою нову Q6600 завтра, і думав, що повідомлення в наперед за деяку допомогу. Право Мені потрібна допомога з такими речами. 1)Таймінгів пам'яті - З якої причини, коли я був моїм E6300 тактовою частотою 2,8 ГГц і можуть працювати тільки RAM цьому я зараз на 6-6-6-18, або якщо я змінив сказати 5-5-5-15 або 5-5-5 -- 18 і перезапуску, я хотів би отримати не відображається на моніторі, і мені довелося скинути CMOS, щоб бути в змозі завантажитися знову. Заплановані розігнати до 3.2-Може бути, 3.4GHz, якщо їм пощастило, моя пам'ять, яка пов'язана нижче, може зайняти до 2.1V-2.2V http://www.overclockers.co.uk/showpr...20 (OCZ2G8004GK) 2)Напруга для процесора і пам'яті - Тепер iknow його різними для кожної системи, деякі, можливо, буде потрібно більше напруги, ніж інші, але що напруга б ви порекомендували можу встановити Q6600 і моя барана, щоб дістатися до 3Ghz стабільним для початківців? 3)Чи є що-небудь ще я повинен знати? ТКС люди My Specs Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ви знаєте, що робити, тільки не забудьте стрес-тест для підтвердження його стабільною.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто робота до дуже повільно. Для оперативної пам'яті встановіть його в правильне напруга вручну і встановити терміни, як виробник запропонував. Потім встановіть ОЗУ дільника і отримати розгону! Коли він виходить з ладу, дайте йому більше напруги і продовжувати:) Якщо ви виявляєте, необхідність у підвищенні швидкості оперативної пам'яті, щоб отримати вищу ФСБ потім підняти його сказати 20Mhz і подивитися, як він реагує. Якщо вона починається збій, то ви можете дати йому Notch більше напруги, але переконайтеся, що він має багато повітря навколо нього. Смажені ОЗУ не пахнуть добре. Повірте мені:) Можна також побачити, як швидко ви можете отримати оперативну пам'ять, перш ніж почати простим зниженням пам'яті дільника. Тоді ви знаєте, що можна прагнути.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно так, як serverguy сказав, я не є експертом OCing, проте я зробив це на машині успішно, і велика частина процесу навчання досвід тих пір, поки ви читали керівництва або 2, і знаю загальну ідею , і не нерозумний, то повинна бути тонкою.