![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам стари дънни платки. Аз съм като трудности при идентифицирането на компонентите на дънната платка. Моля, посочете компоненти на дънната платка, която съм marked.I съм изпращане на снимка на дънната платка, заедно с маркировка. Моля да ми помогне. |
|
| |||
| |||
| Можете ли да четете навсякъде от това каква марка и модел е? След това ще бъде много по-лесно за нас да ви кажа за какво е правил. Ако не е /, както и да е, аз съм най-добрият ми прави върху снимката ви изпратили. Трудно е да се каже, че тъй като на качество на картината и аз не съм много сигурен за ориентация .. @ Всички други потенциални отговор -- Нищо не е наред с изображение, имам го записан на работния плот, напълно legit. (Средна не вреди от този manoj Kumar, неговото просто, че някои хора се задават въпроси и се опитват да ни правят посещението злонамерени сайтове или изтеглите нещо illegit.)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| A = кондензатори, те са прикрепени към основата на дънната платка на рекламата не трябва да имате anythingto правя с тях. B = Северна мост / Южна мост чипсет, а не сте сигурни, която зависи от ориентацията / модел. C = Универсален Pro AGP слотове D = Може да се джъмперите или PCI-E слота (но наистина трудно да се каже с качеството на снимка) E = PCI слотове F = Изглежда точно като I / O връзки за гърба на PC (Снимка качеството проблем) G = USB и флопи конектори (по отношение на правото, а също и по-долу - което не сте заявка за - са IDE съединители) H = *? По-малко от 240 ПИН RAM слотове? * (Трудно да се каже поради Pic качество ..) I = 240 ПИН RAM слотове J = обратното на Б K = мислиш ли, че е просто IC (PI качество пак ..), отново като кондензатори това е soldered върху mobo, трябва нищо да се направи това. L = CPU задържане скоба Ето какво мисля, че така или иначе. Качество на картината прави много трудно да се каже за някои от тях.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това изглежда много подобен колеж задача .. Та ето идва speel: Тук, в Компютърни сок, ние сме щастливи, да се насърчи обучението на потребителите, особено в тези по-интересни и предизвикателни области. Въпреки това ние смятаме, че е неуместно да се заобиколят учебни процеси чрез директно подпомагане с проекти и задачи на образователно естество. Смятаме, че отговорите на тези въпроси няма да ви помогне да научите по темата. Все пак, ако имате проблеми с определена тема, членовете тук, ще се радваме да се опитам да обясня принципите за вас, така че ще бъдете в състояние да отговори на въпроса. Също така, че изображението е прекалено малък, за да видите лесно.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Но ми отговори могат да бъдат неточни тъй като изображението е доста калпав веднъж разширения до точката, където може да видите в действителност нищо. Сега, вие казвате, че ДВ, дума тук, маркирани с площ на страната за отговорите .. Какви са шансовете някой върши това, за нас, тъй като това е качен на изображение, така бихме могли да не вид, че по какъвто и да било ![]() Да, трябва да работят сами. Ако все пак се върна, и имат затруднение, ще се радваме да предостави изображения кажем, на това, което изглежда като различните слотове, или обяснете какво какво прави. Но ако това е задача не е общ интерес, дори и ако не го разбирам добре от тази малка картинка, отговори като "кондензатори" ще бъде начин да се премине към неясни.
|
| |||
| |||
| Какво е и K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отивам тук
| |||
| |||
| Вие сте Google капитана Фил LOL. Никога не съм се какво Търся и ти нокти го мъртъв на всеки ........... |
|
| |||
| |||
| Google е всеки приятел |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| уау. , че едно нещо е ISA слот! Wow този стар. но моят приятел е по-старо един. начин по-възрастните. Той може да каже нищо U U трябва да знаете за стари компютри.