![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám starou desku. Mám potíže při identifikaci komponenty základní desky. Uveďte, prosím, komponenty základní desky, které jsem marked.I am odesílání snímků na desce spolu s označením. Prosím, pomozte mi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umíš číst kdekoli od něj značka a model, co to je? Pak bude mnohem snazší, pro nás to říct, co má. Pokud se tak nestane /, jak to je, dělám nejlepší na obrázek vám zaslána. Těžko říct, protože když na kvalitu obrazu a nejsem příliš jistý v orientaci .. @ Všech dalších možných odpovědi -- Nic špatného na obrázku, mám to uložené na můj desktop, úplně důvěryhodně. (Průměr žádné poškození, které Manoj Kumar, jeho jen, že někteří lidé klást otázky a pokusit se, aby nás navštivte stránky škodlivý nebo si stáhnout něco illegit.)
|
| |||
| |||
| A = Kondenzátory, jsou stanoveny na desce ad nemusíte mít anythingto si s nimi. B = North Bridge / South most čipset, nejste jisti, které závisí na orientaci / model. C = Universal Pro AGP slotů D = lze propojkami nebo PCI-E slot (Ale opravdu těžko říci, s kvalitou PIC) E = PCI sloty F = Vypadá stejně jako I / O připojení k zadní části počítače (Obrázek kvality otázka) G = USB a Floppy konektory (Chcete-li právo, ale i později - což jste na dotaz - jsou IDE konektory) H = *? Méně než 240 pin slotů RAM? * (Těžko říct díky pic kvalitu ..) I = 240 pin RAM sloty J = Protistranu B K = Myslíš, že je to jen IC (pi kvality opět ..), opět stejně jako kondenzátory je to připájené na mobo, potřebuje nic udělat, aby se to. L = CPU uchovávání závorka To je to, co myslím, že ne. Obrazová kvalita je velmi těžké říci, na některých z nich.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To vypadá velmi podobně jako univerzitní úkol .. tak sem přichází speel: Tady v počítačových Juice, budeme rádi, když na podporu vzdělávání uživatelů, a to zejména v těchto zajímavých a náročných oblastech. Avšak cítíme, že je nevhodné, aby se vyhnul procesu učení, které přímo pomáhají s projekty a zařazování vzdělávací charakter. Cítíme, že odpovědi na tyto konkrétní otázky nebude vám pomůže seznámit se s tématem. Nicméně, pokud máte potíže s určitým tématem, členové zde budeme rádi, aby se pokusila vysvětlit principy pro vás tak budete schopni odpovědět na otázku. Také to, že obrázek je příliš malý na pohled jednoduše.
|
| |||
| |||
| Citace:
Ale moje odpověď může být nepřesné vidět jako obraz je dosti pochybné, jakmile se zvětší na místě, kde je možné vidět skutečně všechno. Teď říkáte, že SG, slovo dokument označí s plochou na straně za odpovědi .. Jaké jsou šance, že někdo udělal za nás, vidí, jak je to nahrané obrázek, takže jsme nemohli typ, že v každém ![]() Ano, měli byste si práci sami. Pokud se vrátí i když, a jsou potíže, budu rád, aby obrazy říci, z jakých různých slotů vypadat, nebo vysvětlit, co znamená co. Ale jestli to je úkol není obecný obdiv, i když jsem si to dobře, že z malého obrázku, odpovědi typu "kondenzátorů" bude cesta k vágní projít.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Co je a K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jít tady
| |||
| |||
| Jste mistr google phil lol. Nikdy jsem si to, co jsem hledal, a vy ho mrtvého na nehty vždy ........... |
|
| |||
| |||
| Google se všichni příteli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. že jedna věc je ISA slot! wow to je starý. ale můj přítel má starší jednoho. cesta starší. On by mohl říct něco u u potřebujete vědět o staré PC.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Budou tyto komponenty práci | maxp457 | Obecné Hardware Chat | 4 | 21. června 2008 13:54 |
| Nápověda k Komponenty | banjo7 | Obecné Hardware Chat | 2 | 30. prosince 2007 15:23 |
| Nové komponenty Vyžadováno | V Badger | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 29. prosince 2007 15:12 |
| Které komponenty? (HELP) | diurno | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 20. listopadu 2007 07:20 |
| Komponenty, jsou v pořádku? | Norbas | Obecné Hardware Chat | 1 | 12. listopad 2007 18:41 |
| Thread Nástroje | |
| |