![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω παλιά μητρική πλακέτα. Είμαι έχοντας δυσκολία στον εντοπισμό των συστατικών κατά τη μητρική πλακέτα. Παρακαλείσθε να προσδιορίσετε τα στοιχεία στην μητρική πλακέτα που έχω την αποστολή του marked.I π.μ. στιγμιότυπο της μητρικής μαζί με τη σήμανση. Παρακαλώ να με βοηθήσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να διαβάσετε πουθενά από το τι θα κάνει και το μοντέλο είναι; Θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς να σας πω ό, τι έχει. Αν δεν / όπως είναι, κάνω τον καλύτερό μου για την εικόνα σας αποσταλεί. Δύσκολο να πω αν και λόγω της ποιότητας εικόνας και δεν είμαι πολύ σίγουρος για τον προσανατολισμό .. @ Κάθε άλλο δυναμικό απάντησης -- Τίποτα δεν τρέχει με την εικόνα, το έχω αποθηκευμένο στην επιφάνεια εργασίας μου, εντελώς legit. (Μέση ότι δεν θα θίγονταν από manoj kumar, το μόνο που κάποιοι θέτουν ερωτήσεις και να προσπαθούν να μας κάνουν να επισκεφθείτε τοποθεσίες κακόβουλο ή κατεβάστε κάτι illegit.)
|
| |||
| |||
| A = Πυκνωτές, θέλει σταθερό προς τη μητρική πλακέτα της διαφήμισής σας δεν πρέπει να έχουν anythingto κάνουμε με αυτούς. B = North Bridge / Νότια Bridge Chipset, τα οποία δεν σίγουρος, εξαρτάται από τον προσανατολισμό / μοντέλο. C = Universal AGP Pro slots Δ = Μπορεί να γέφυρες βραχυκύκλωσης ή PCI-E slot (Αλλά πραγματικά σκληρά για να πω με την ποιότητα των pic) E = PCI slots F = κοιτάζει ακριβώς όπως I / O συνδέσεις για την επιστροφή του υπολογιστή (ένα θέμα ποιότητας Pic) G = Floppy και USB συνδέσεις (προς τα δεξιά, καθώς επίσης και κάτω - που δεν έχετε απορία σχετικά με - είναι IDE υποδοχές) * H =; Λιγότερο από 240 pin slots RAM; * (σκληρά για να πει, λόγω της ποιότητας pic ..) I = 240 pin RAM slots J = Απέναντι της Β K = Σκέψου είναι απλώς IC (pi ποιότητα και πάλι ..), και πάλι, όπως η παρούσα είναι κασσιτεροκολλημένα πυκνωτών σε mobo, τίποτα δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. L = CPU διατήρηση bracket Αυτό είναι που πιστεύω ότι ούτως ή άλλως. Ποιότητα εικόνας καθιστά πολύ δύσκολο να πούμε σε κάποιες από αυτές.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό μοιάζει πολύ σαν κολέγιο εκχώρηση .. τόσο εδώ έρχεται το speel: Εδώ στο Computer Juice, είμαστε ευτυχείς για την προώθηση της εκπαίδευσης των χρηστών, ιδίως σε αυτές τις ενδιαφέρουσες και πιο προκλητική περιοχές. Ωστόσο, είμαστε της άποψης ότι είναι ακατάλληλη για να καταστρατηγούνται οι διαδικασίες μάθησης με βοηθήσει με απευθείας αναθέσεις των έργων και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Πιστεύουμε ότι η απάντηση σε αυτά τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν θα σας βοηθήσει να μάθετε το θέμα. Ωστόσο, αν έχετε πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο θέμα, τα μέλη εδώ θα χαρεί να προσπαθήσουμε και να εξηγήσουν τις αρχές, έτσι ώστε να σας θα είστε σε θέση να απαντήσει στην ερώτηση. Επίσης, ότι η εικόνα είναι πολύ μικρή για τον τρόπο για να δείτε εύκολα.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ωστόσο, η απάντησή μου μπορεί να είναι ανακριβή, δεδομένου ότι η εικόνα είναι αρκετά διευρυμένη πρόχειρης μία φορά σε ένα σημείο όπου μπορεί κανείς να βλέπουν τίποτα. Τώρα λέτε ΓΓ, μια λέξη έγγραφο σημασμένος με μια περιοχή στην πλευρά για απαντήσεις .. ποιες είναι οι πιθανότητες κάποιος έκανε κάτι τέτοιο για εμάς, δεδομένου ότι το μεταφορτώσει μια εικόνα γι 'αυτό δεν θα μπορούσε σε είδος που ούτως ή άλλως ![]() Ναι θα πρέπει να κάνετε την εργασία σου. Αν επανέλθει και αν, και έχουν προβλήματα, θα είμαι στην ευχάριστη θέση να παρέχει εικόνες πούμε, των διαφόρων χρονοθυρίδες μοιάζουν, ή να εξηγήσει τι κάνει τι. Αλλά αν αυτό είναι μια αποστολή που δεν γενική έκπληξη, ακόμη και αν το έκανα να το εντάξει από αυτή την μικρή εικόνα, όπως και απαντήσεις "πυκνωτές" θα είναι ασαφής τρόπος για να περάσει.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Τι είναι το Α και Κ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάω εδώ
| |||
| |||
| Είστε ο πλοίαρχος google Phil lol. Ποτέ δεν παίρνεις αυτό Ψάχνω για, και θα σας καρφί για κάθε νεκρό ........... |
|
| |||
| |||
| Το Google είναι φίλος όλων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. ότι ένα πράγμα είναι ένα ISA slot! wow thats παλιά. αλλά ο φίλος μου έχει μια παλαιότερη ένα. τρόπο μεγάλα. θα μπορούσε να πει και τίποτα και πρέπει να γνωρίζω για την παλιά του υπολογιστή.