manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Naziv matične ploče Te komponente

Reply

Thread Tools
Old 8. svibanj 2009, 09:12
Novi član grupe

Imam staru matičnu ploču. Imam poteškoće u identificiranju komponente na matičnoj ploči. Molimo identificirati komponente na matičnoj ploči koju sam marked.I am slanje snimku matične ploče uz markacije. Ugoditi pomoć mene.
Attached Thumbnails
Name These Motherboard Components-motherboard.jpg  
Old 8. svibanj 2009, 09:41
Donatorska Grupa

Možete li pročitati bilo što od toga napraviti i model je to?

Će tada biti mnogo lakša za nas da ti kažem da ono što ima.

Ako ne / kao što je, ja sam moje najbolje rade na sliku koju ste poslali. Teško je reći da zbog kvalitete slike i nisam previše siguran na orijentaciju ..

@ Bilo koji drugi potencijalni Odgovor --
Ništa izvrnut sa slike, imam ga spremaju na mom desktopu potpunosti čitljiv.

(Mean naškoditi ne po tome Manoj Kumar, njegova samo da neki ljudi postavljaju pitanja i pokušati izvršiti zlonamjerni nas posjetite web stranice ili preuzeti nešto illegit.)
Old 8. svibanj 2009, 09:53
Donatorska Grupa

A = Kondenzatori, they're fiksno na matičnoj ploči oglas ne trebate imati anythingto učiniti s njima.
B = North Bridge / South Bridge chipset, ne znam, koja ovisi o orijentaciji / model.
C = Universal Pro AGP utora
D = možda jumpers ili PCI-E utor (ali stvarno teško je reći s kvalitetom na pic)
E = PCI utora
F = Izgleda kao I / O priključci za leđa PC (PIC kvalitete pitanje)
G = USB i Floppy konektora (s desne strane i ispod - što niste na upit - su IDE konektori)
H = *? Manje od 240 pin RAM utore? * (Teško je reći zbog kvalitete slike ..)
I = 240 pin RAM utore
J = Nasuprot B
K = mislite da je samo IC (PI kvalitete opet ..), opet kao i kondenzatora je ovo lemljeni na mobo, treba ništa učinio za njega.
L = CPU zadržanje zagrada

To je ono sto ja mislim anyway.

Kvaliteta slike je čini jako teško reći na neke od njih.
Old 8. svibanj 2009, 11:47
Moderator / ica grupe

Ovo izgleda vrlo mnogo kao koledž zadatak .. tako da ovdje dolazi speel:

Ovdje na Computer soka, mi smo sretni da promiču obrazovanje korisnika, posebno u ove zanimljive i više izazovna područja. Ipak smatramo da je neprimjereno za zaobilaženje učenja procese izravno pomažući u projekte i zadatke za edukativne prirode. Mislimo da odgovarate na specifična pitanja te neće vam pomoći da naučite temu. Međutim, ako imate problema s određenom temom, članovi će ovdje biti sretni pokušati objasniti principe na vas tako da ćete biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje.

Također, način da je slika premala za pregled jednostavno.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 8. svibanj 2009, 12:11
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Ovo izgleda vrlo mnogo kao koledž zadatak .. tako da ovdje dolazi speel:

Ovdje na Computer soka, mi smo sretni da promiču obrazovanje korisnika, posebno u ove zanimljive i više izazovna područja. Ipak smatramo da je neprimjereno za zaobilaženje učenja procese izravno pomažući u projekte i zadatke za edukativne prirode. Mislimo da odgovarate na specifična pitanja te neće vam pomoći da naučite temu. Međutim, ako imate problema s određenom temom, članovi će ovdje biti sretni pokušati objasniti principe na vas tako da ćete biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje.

Također, način da je slika premala za pregled jednostavno.
Ah, da to nije kunem umu ono što je bio ..

Ali moj odgovor svibanj kvalitetno biti netočan videći kako je slika prilično petparački jednom uvećanu do točke gdje se zapravo vidi ništa.

Sada to kaže SG, riječ dokument označen s površine na strani za odgovore .. Kakve su šanse da je netko učinio za nas, jer kao što je učitana slike tako da nije mogao da u ionako tip

Da biste trebali učiniti rad sami.

Ako vam se vratiti ipak, i imaju problema, ja ću rado dati slike reći što razne utori izgledaju, ili objasni šta što.

Ali, ako to je zadatak nije opće čuđenje, čak i ako nisam, preuzmite ga sva prava iz tog malog slika, odgovore poput "kondenzatora" bit će način da neodredjena proći.
Old 9. svibanj 2009, 08:44
Novi član grupe

Što je A i K?
Old 9. svibanj 2009, 13:32
Donatorska Grupa

Ići ovdje

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 9. svibanj 2009, 14:46
Donatorska Grupa

Vi ste majstor google phil lol. JA nikada dobiti ono što Tražim, a ti ga noktiju mrtvih na sve ...........
Old 9. svibanj 2009, 15:44
Donatorska Grupa

Google je svima prijatelj
Old 9. svibanj 2009, 20:30
Donatorska Grupa

Wow. jedna stvar koja je ISA utor! vau taj stari. moj prijatelj, ali ima i starijih jedan. stariji način. mogao ništa reći u u trebate znati o starim PC.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.