![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam staru matičnu ploču. Imam poteškoće u identificiranju komponente na matičnoj ploči. Molimo identificirati komponente na matičnoj ploči koju sam marked.I am slanje snimku matične ploče uz markacije. Ugoditi pomoć mene. |
|
| |||
| |||
| Možete li pročitati bilo što od toga napraviti i model je to? Će tada biti mnogo lakša za nas da ti kažem da ono što ima. Ako ne / kao što je, ja sam moje najbolje rade na sliku koju ste poslali. Teško je reći da zbog kvalitete slike i nisam previše siguran na orijentaciju .. @ Bilo koji drugi potencijalni Odgovor -- Ništa izvrnut sa slike, imam ga spremaju na mom desktopu potpunosti čitljiv. (Mean naškoditi ne po tome Manoj Kumar, njegova samo da neki ljudi postavljaju pitanja i pokušati izvršiti zlonamjerni nas posjetite web stranice ili preuzeti nešto illegit.)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| A = Kondenzatori, they're fiksno na matičnoj ploči oglas ne trebate imati anythingto učiniti s njima. B = North Bridge / South Bridge chipset, ne znam, koja ovisi o orijentaciji / model. C = Universal Pro AGP utora D = možda jumpers ili PCI-E utor (ali stvarno teško je reći s kvalitetom na pic) E = PCI utora F = Izgleda kao I / O priključci za leđa PC (PIC kvalitete pitanje) G = USB i Floppy konektora (s desne strane i ispod - što niste na upit - su IDE konektori) H = *? Manje od 240 pin RAM utore? * (Teško je reći zbog kvalitete slike ..) I = 240 pin RAM utore J = Nasuprot B K = mislite da je samo IC (PI kvalitete opet ..), opet kao i kondenzatora je ovo lemljeni na mobo, treba ništa učinio za njega. L = CPU zadržanje zagrada To je ono sto ja mislim anyway. Kvaliteta slike je čini jako teško reći na neke od njih.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo izgleda vrlo mnogo kao koledž zadatak .. tako da ovdje dolazi speel: Ovdje na Computer soka, mi smo sretni da promiču obrazovanje korisnika, posebno u ove zanimljive i više izazovna područja. Ipak smatramo da je neprimjereno za zaobilaženje učenja procese izravno pomažući u projekte i zadatke za edukativne prirode. Mislimo da odgovarate na specifična pitanja te neće vam pomoći da naučite temu. Međutim, ako imate problema s određenom temom, članovi će ovdje biti sretni pokušati objasniti principe na vas tako da ćete biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje. Također, način da je slika premala za pregled jednostavno.
|
| |||
| |||
| Quote:
Ali moj odgovor svibanj kvalitetno biti netočan videći kako je slika prilično petparački jednom uvećanu do točke gdje se zapravo vidi ništa. Sada to kaže SG, riječ dokument označen s površine na strani za odgovore .. Kakve su šanse da je netko učinio za nas, jer kao što je učitana slike tako da nije mogao da u ionako tip ![]() Da biste trebali učiniti rad sami. Ako vam se vratiti ipak, i imaju problema, ja ću rado dati slike reći što razne utori izgledaju, ili objasni šta što. Ali, ako to je zadatak nije opće čuđenje, čak i ako nisam, preuzmite ga sva prava iz tog malog slika, odgovore poput "kondenzatora" bit će način da neodredjena proći.
|
| |||
| |||
| Što je A i K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ići ovdje
| |||
| |||
| Vi ste majstor google phil lol. JA nikada dobiti ono što Tražim, a ti ga noktiju mrtvih na sve ........... |
|
| |||
| |||
| Google je svima prijatelj |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow. jedna stvar koja je ISA utor! vau taj stari. moj prijatelj, ali ima i starijih jedan. stariji način. mogao ništa reći u u trebate znati o starim PC.