kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Név E Motherboard Komponensek

Reply

Téma eszközök
Old Május 8. 2009, 09:12
Új tag Csoport

Default Név E Motherboard Komponensek

Én a régi alaplap. Én mivel nehéz megállapítani, hogy mely az alkatrészek az alaplap. Kérem, nevezze meg az alkatrészeket az alaplap amit marked.I vagyok küldő snapshot az alaplap mentén a jelöléseket. Kérem, segítsen nekem.
Attached Thumbnails
Name These Motherboard Components-motherboard.jpg  
Old Május 8. 2009, 09:41
Donor Group

Tud olvasni bárhol el, hogy milyen modell, és ez?

Így sokkal könnyebb nekünk mondani, mi van.

Ha nem /, mert én vagyok ennek a legjobb a képre Küldtetek. Nehéz megmondani, mert bár a kép minősége és nem vagyok túl biztos a tájékozódás ..

@ Bármely más potenciális responder --
Semmi baj a képet, én meg mentettem a munkaasztalon, teljesen jogos.

(Átlagosan nem árt ez a Manoj Kumar, az csak, hogy néhány ember kérdéseket tehet fel, és próbálja meg minket, hogy látogassa meg a rosszindulatú webhelyek vagy letölt valamit illegit.)
Old Május 8. 2009, 09:53
Donor Group

A = Capacitors, hanem fix, hogy az alaplap ad Önnek nem kell anythingto volna csinálni velük.
B = North Bridge / South Bridge lapkakészlet, és nem biztos benne, amely attól függ, orientation / modell.
C = Universal AGP Pro résidők
D = Talán jumperekkel vagy PCI-E slot (De tényleg nehéz megmondani a minőség a PIC)
E = PCI slots
F = Olyan, mint az I / O csatlakozók hátul a PC (PIC minőségi probléma)
G = USB és Floppy csatlakozók (a jobb oldalt, és alább is - amit nem a kérdésére, hogy milyen - az IDE-csatlakozók)
H = *? Kevesebb mint 240 pin RAM résidők? * (Nehéz megmondani, mivel kép minősége ..)
I = 240 pin RAM slots
J = Opposite B
K = Gondoljunk csak IC (pi minőség megint ..), megint, mint a kondenzátorok ez forrasztott mobo-ra van szükség, semmi sem történik meg.
L = CPU retenciós bracket

Ez az, amire gondolok egyébként.

Képminőséget teszi, hogy nagyon nehéz megmondani, néhány ezek közül.
Old Május 8. 2009, 11:47
Moderátor Csoport

Ez nagyon is látszik, mint egy főiskolai feladat .. Tehát itt jön a speel:

Itt Computer gyümölcslé örömmel elősegítik a szakmai felhasználók, különösen az ilyen érdekes és kihívásokkal teli területen. Azonban úgy érezzük, nem helyénvaló, hogy megkerüljék tanulási folyamatok által közvetlenül segít a projektek és a feladatok egy oktatási jellegű. Úgy érezzük, hogy ezek a konkrét kérdések megválaszolása nem segítenek megtanulni a témát. Azonban, ha sikerül egy bizonyos téma, a tagok itt szívesen próbálja megmagyarázni elvek Ön úgy tud válaszolni a kérdésre.

Továbbá, hogy a kép túl kicsi ahhoz, hogy könnyen céljából.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 8. 2009, 12:11
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Ez nagyon is látszik, mint egy főiskolai feladat .. Tehát itt jön a speel:

Itt Computer gyümölcslé örömmel elősegítik a szakmai felhasználók, különösen az ilyen érdekes és kihívásokkal teli területen. Azonban úgy érezzük, nem helyénvaló, hogy megkerüljék tanulási folyamatok által közvetlenül segít a projektek és a feladatok egy oktatási jellegű. Úgy érezzük, hogy ezek a konkrét kérdések megválaszolása nem segítenek megtanulni a témát. Azonban, ha sikerül egy bizonyos téma, a tagok itt szívesen próbálja megmagyarázni elvek Ön úgy tud válaszolni a kérdésre.

Továbbá, hogy a kép túl kicsi ahhoz, hogy könnyen céljából.
Ó, igen, hogy nem több az agyamon, mi volt az ..

De a válasz lehet pontatlan látva a kép elég vacak egyszer kibővült egy pont, amikor az egyik valóban látok semmit.

Most azt mondom, hogy SG, egy Word dokumentum jelölt ki egy területet az oldalon válaszokat .. mi az esélye, hogy valaki volt a számunkra, amikor látta, hogy a feltöltött kép, így nem tudta, hogy a típus amúgy is

Persze, nem kell saját magának munkát.

Ha visszajön is, és vannak nehéz helyzetben, én leszek boldog, hogy a képeket mondani, hogy milyen különböző résidők kinézni, vagy hogy mit csinál, mit.

De ha ez a feladat nem egy általános csodálkozás, akkor is, ha nem kapom meg minden rendben van az, hogy a kis képre, a választ, mint a "kondenzátor" lesz módja a homályos át.
Old Május 9 2009, 08:44
Új tag Csoport

Mi az A-és K?
Old Május 9 2009, 13:32
Donor Group

Jár itt

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Május 9 2009, 14:46
Donor Group

Ön a Google-mester phil lol. Sosem get what I'm looking for, és köröm meg holtan everytime ...........
Old Május 9 2009, 15:44
Donor Group

A Google mindenki barátja
Old Május 9 2009, 20:30
Donor Group

wow. Egy dolog, hogy egy ISA slot! wow thats old. de a barátom már egy régebbi egy. így az idősek. tudta megmondani, és semmit u kell tudni a régi számítógép.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vajon ezek az alkatrészek munka maxp457 Általános fémáru Chat 4 21. június 2008 13:54
Súgó Komponensek banjo7 Általános fémáru Chat 2 30. december 2007 15:23
Új alkatrészek Required A borz Processzorok, alaplapok és RAM 3 29. december 2007 15:12
Milyen alkatrészek? (Help) diurno Processzorok, alaplapok és RAM 11 20. november 2007 07:20
Alkatrészek, azok rendben? Norbas Általános fémáru Chat 1 12. november 2007 18:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.