![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי לוח האם הישן. אני מתקשה בזיהוי של רכיבים של לוח האם. נא לזהות את הרכיבים על לוח האם, אשר יש לי marked.I AM בשליחת תצלום של לוח האם יחד עם סימנים. אנא עזור לי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול לקרוא בכל מקום ממנו איזה דגם זה? תהיה לנו הרבה יותר קל להגיד לך מה יש לו. אם לא / כפי שהוא, אני עושה את שלי הכי טוב על התמונה ששלחת. קשה לומר, כי למרות האיכות של התמונה ואני גם לא בטוח על הכיוון .. @ פוטנציאל מגיב אחרת -- שום דבר לא בסדר עם התמונה, יש לי את זה נשמר על שולחן העבודה שלי, לגמרי לגיטימי. (לא התכוונת לפגוע כי על ידי manoj Kumar, שלו רק כי כמה אנשים שואלים שאלות מנסים להפוך לנו לבקר באתרים זדוניים או להוריד משהו illegit.)
|
| |||
| |||
| א = Capacitors, הם תיקנו את לוח האם המודעה אינך צריך לעשות anythingto איתם. B = גשר צפון / דרום גשר שבבים, אשר לא בטוח, תלוי אוריינטציה / מודל. C = Pro AGP אוניברסלי משבצות D = יכול להיות המגשרים או PCI-E משבצת (אבל באמת קשה להגיד עם איכות של pic) E = PCI משבצות F = נראה בדיוק כמו קלט / פלט עבור חיבורים האחורי של המחשב (PIC איכות בעיה) G = USB ו תקליטון connectors (בצד ימין, וגם למטה - אשר אתה לא שאילתה ב - הם IDE connectors) * H =? פחות זיכרון RAM 240 PIN משבצות? * (קשה להגיד בשל pic איכות ..) אני = 240 PIN RAM משבצות ג 'יי = מול של B K = חושב שזה רק IC (פיי איכות שוב ..), שוב כמו capacitors זה מולחם על גבי mobo, צריך לעשות את אותו דבר. L = CPU החזקת זיז זה מה שאני חושב בכל מקרה. איכות התמונה עושה את זה מאוד קשה להגיד על חלק מהם.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נראה מאוד כמו מכללת המשימה .. אז הנה מגיעה speel: כאן ב המחשב מיץ, אנחנו שמחים לקדם את החינוך של משתמשים, בעיקר אלה מעניינים ויותר מאתגרים תחומים. עם זאת, אנו מרגישים את זה הוא לא ראוי לעקוף תהליכי למידה באמצעות פרויקטים ישירות לסיוע ואת משימותיהם של אופי חינוכי. אנו חשים כי מענה לשאלות ספציפיות אלה לא יסייע לך ללמוד את הנושא. עם זאת, אם אתה מתקשה עם נושא מסוים, החברים כאן ישמחו לנסות להסביר לך את עקרונות כך תוכל לענות על השאלה. כמו כן, כי התמונה היא יותר מדי קטנה כדי להציג בקלות.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
התשובה שלי, אבל עשוי גם להיות לא מדויק כמו לראות את התמונה הוא זול למדי לאחר מוגדל עד לנקודה שבה ניתן למעשה לראות שום דבר. עכשיו אתה אומר את זה SG, מילה במסמך המסומן עם שטח בצד לתשובות .. מה הם הסיכויים שמישהו עשה את זה בשבילנו, כפי שהוא רואה טעינה של תמונה, כדי שנוכל לא סוג כי בכל מקרה ![]() כן אתה צריך לעשות את העבודה בעצמך. אם אתה חוזר, למרות, ואתה מתקשה, אשמח לספק תמונות לומר, של מה נראה כמו מכונות מזל שונות, או להסביר מה עושה מה. אבל אם זה לא משימה בלתי כללית פליאה, גם אם עשיתי את זה בסדר לקבל מאותו תמונה קטנה, תשובות כמו "capacitors" תהיה מעורפל דרך לעבור.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| מהו ו K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לעבור אל כאן
| |||
| |||
| אתם Google יחידת פיל LOL. אני אף פעם לא לקבל את מה שאני מחפש, ואתה מת על זה מסמר כל ........... |
|
| |||
| |||
| גוגל הוא חבר של כולם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו. כי דבר אחד הוא של ISA משבצת! Wow thats הישן. אבל חבר שלי יש אחת ישנה יותר. הדרך הישנה יותר. הוא יכול להגיד כלום U U לדעת על המחשב הישן של.