mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Vardas Šios plokštės komponentai

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 8, 2009, 09:12
Naujas Narys

Turiu seną plokštę. Man sunku nustatyti į plokštę komponentai. Nurodykite į plokštę komponentai, aš marked.I esu išsiunčiant kartu su ženklais plokštės fotografijas. Please help me.
Attached Thumbnails
Name These Motherboard Components-motherboard.jpg  
Old Gegužė 8, 2009, 09:41
Donorų grupės

Ar galite skaityti niekur nuo to, ką ir modelis ji yra?

Tada bus daug lengviau mums papasakoti, ką jis turi.

Jei ne / taip taip, aš darau man geriausiai ant nuotraukos, galite siųsti. Sunku pasakyti nors dėl vaizdo kokybės, ir aš nesu labai tikras dėl orientacijos ..

@ Kitų galimų Responder --
Nieko blogo, vaizdas, aš ją išsaugoti savo kompiuteryje, visiškai teisėtas.

(Vidurkis ne pakenkti tos Manoj Kumar, jos tik, kad kai kurie žmonės užduoti klausimus ir bando mus aplankyti kenkėjiškų svetainių ar atsisiųsti kažkas illegit.)
Old Gegužė 8, 2009, 09:53
Donorų grupės

= Kondensatoriai, jie pritvirtinti prie plokštės reklamos jums nereikia turėti anythingto su jomis daryti.
B = North Bridge / South Bridge Chipset, nežinote, kuri priklauso nuo orientacijos / modelį.
C = universalioji AGP Pro Slots
D = Might būti džemperiai ar PCI-E lizdas (Bet tikrai sunku pasakyti, su pic kokybė)
E = PCI
F = Atrodo kaip I / O jungtys PC atgal (Pic kokybės klausimu)
G = USB ir Floppy jungtys (į dešinę, o taip pat žemiau - kurių tu negali užklausą - yra IDE jungtis)
H = *? Mažiau nei 240 pin RAM Slots? * (Sunku pasakyti, nes pic kokybės ..)
I = 240 pin RAM Slots
J = priešais B
K = think it's just IC (pi kokybė dar ..), vėl kaip kondensatorius tai užlydytus ant MOBO, reikia nieko padaryti jį.
L = CPU saugojimo grupė

That's what I think anyway.

Vaizdo kokybė tampa labai sunku pasakyti apie kai kurias iš jų.
Old Gegužė 8, 2009, 11:47
Moderatorius Grupė

Tai atrodo labai panašu į koledžą priskyrimo .. Taigi čia ateina speel:

Čia ne kompiuteris sultys, mes stengiamės skatinti vartotojų švietimą, ypač į šių įdomių ir sunkiau srityse. Tačiau mes manome, kad yra netinkama siekiant išvengti mokymosi proceso įgyvendinimas tiesiogiai prisideda prie projektų įgyvendinimo ir užduotys yra šviečiamojo pobūdžio. Mes manome, kad atsakyti į šiuos konkrečius klausimus ne padės jums išmokti šią temą. Tačiau, jei turite problemų su tam tikra tema, nariai Čia bus malonu bandyti paaiškinti principus, jūs taip jūs galėsite atsakyti į klausimą.

Be to, kad vaizdas yra per daug maža, kad lengvai.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 8, 2009, 12:11
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by serverguy View Post
Tai atrodo labai panašu į koledžą priskyrimo .. Taigi čia ateina speel:

Čia ne kompiuteris sultys, mes stengiamės skatinti vartotojų švietimą, ypač į šių įdomių ir sunkiau srityse. Tačiau mes manome, kad yra netinkama siekiant išvengti mokymosi proceso įgyvendinimas tiesiogiai prisideda prie projektų įgyvendinimo ir užduotys yra šviečiamojo pobūdžio. Mes manome, kad atsakyti į šiuos konkrečius klausimus ne padės jums išmokti šią temą. Tačiau, jei turite problemų su tam tikra tema, nariai Čia bus malonu bandyti paaiškinti principus, jūs taip jūs galėsite atsakyti į klausimą.

Be to, kad vaizdas yra per daug maža, kad lengvai.
Ak, taip, kad ne kryžius mano nuomone kam jis buvo skirtas ..

Bet mano atsakymas gali būti netikslūs, matydami, kaip vaizdas yra gana menkavertis kartą išsiplėtė iki taško, kur galima tikrai nieko matyti.

Dabar galite pasakyti, kad SG, word dokumente pažymėta parengti apie atsakymus pusėje .. plotas Kokie šansai ką nors padarė, kad mums, matydami, kaip ji yra įkelta vaizdas, kad mes negalėjome tipo, kad vistiek

Taip, jūs turite padaryti darbą sau.

Jei grįžta, nors ir yra sunku, aš mielai teikti vaizdus pasakyti, kas įvairių slots atrodyti, arba paaiškinti, kas ką daro.

Bet jei tai užduotis ne bendrojo Stebisi, net jei aš jį gauti visos to maža vaizdą dešinėje, atsakymus, pavyzdžiui, "kondensatoriai" bus būdas neaiškus pravažiuoti.
Old Gegužė 9, 2009, 08:44
Naujas Narys

Kas yra ir K?
Old Gegužė 9, 2009, 13:32
Donorų grupės

Eiti čia

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Gegužė 9, 2009, 14:46
Donorų grupės

Jūs esate Google pagrindinis Phil lol. I never get what I'm looking for, o jūs vinis jis mirė dėl Everytime ...........
Old Gegužė 9, 2009, 15:44
Donorų grupės

"Google" Everybody's draugui
Old Gegužė 9, 2009, 20:30
Donorų grupės

wow. kad vienas dalykas yra ISA lizdo! wow thats old. bet mano draugas turi senesni vieną. kaip vyresni. jis galėtų pasakyti ir ką nors u reikia žinoti apie senus PC.

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Reply

Register

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar šie komponentai darbo maxp457 General Hardware Chat 4 Birželis 21, 2008 13:54
Help Komponentai banjo7 General Hardware Chat 2 30 gruodis 2007 15:23
Naujoji komponentų, reikalingų Barsukas CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 29 gruodis 2007 15:12
Komponentus? (Pagalba) diurno CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 11 Lapkritis 20, 2007 07:20
Komponentus, jie yra gerai? Norbas General Hardware Chat 1 Lapkritis 12, 2007 18:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.