![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir vecs mātesplati. Man ir grūtības noteikt, kas mātesplates komponentiem. Lūdzu, norādiet ar mātesplati sastāvdaļas, kuras esmu marked.I sūtu momentuzņēmums mātesplati kopā ar marķējumiem. Please help me. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varat izlasīt jebkur no tā, ko dara un modeli tas ir? Tad būs daudz vieglāk mums pateikt, kas tas ir. Ja tā nav / kā tas ir, es daru manu labāko par attēlu nosūtīts. Grūti pateikt, taču, jo attēla kvalitāti, un es neesmu pārāk pārliecināts par orientāciju .. @ Kāda cita iespējamā responder -- Nekas nav kārtībā ar tēlu, man tas glabājas manā galda, pilnīgi legit. (Vidēji nevienam nekaitē šīs Manoj Kumar, tā tikai, ka daži cilvēki uzdot jautājumus un cenšas mums apmeklēt ļaunprātīgs lapās vai lejupielādēt kaut illegit.)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| = Capacitors, viņi piestiprināts pie mātesplates reklāma Jums nav jābūt anythingto ar tām. B = North Bridge / South Bridge Chipset, nezināt, kurš ir atkarīgs no orientācijas / modeli. C = Universal AGP Pro slots D = varētu būt džemperi vai PCI-E slot (Bet tiešām grūti pateikt, ar kvalitāti PIC) E = PCI slots F = izskatās gluži kā I / O savienojumos aizmugurē PC (Pic kvalitātes jautājums) G = USB un Floppy savienotāji (Lai labi un arī tālāk - ko jūs neesat pieprasījumu par - ir IDE connectors) H = *? Mazāk nekā 240 pin RAM slots? * (Grūti pateikt, jo pic kvalitāte ..) I = 240 pin RAM slots J = Pretī B K = domāju, ka tas ir tikai IC (pi kvalitāte atkal ..), atkal kā capacitors tas ir pielodēti uz MOBO, nepieciešams nekas jādara, lai to. L = CPU saglabāšana bracket To es domāju anyway. Attēla kvalitāte padara to ļoti grūti pateikt dažus no tiem.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļoti Izskatās koledža uzdevums .. tāpēc šeit nāk speel: Šeit pie datora sula, mēs esam laimīgi, lai veicinātu lietotāju izglītošanu, jo īpaši šajos interesants un grūtāks jomās. Tomēr mēs uzskatām, ka ir nevietā apiet mācīšanās procesu, tieši palīdzot tiem projektiem un uzdevumi izglītības raksturs. Mēs uzskatām, ka atbildot uz šiem konkrētiem jautājumiem nepalīdzēs iemācīties tēmu. Tomēr, ja jums ir grūtības ar konkrētu tēmu, dalībniekiem šeit būs laimīgi, lai mēģinātu izskaidrot principus jums, lai jūs varētu atbildēt uz jautājumu. Arī, ka attēls ir pārāk maza, lai apskatītu viegli.
|
| |||
| |||
| Quote:
Bet mana atbilde var būt neprecīzi redzēt kā tēls ir diezgan slikts, kad paplašinājās, kur viena faktiski var redzēt neko. Tagad tas būs SG, Word dokumentā iezīmē apgabalā pusē atbildes .. Kādas ir izredzes, kāds bija, ka mums, redzēt, kā tas ir augšupielādēto attēlu, lai mēs nevarētu tipa, ka tik ![]() Jā tev vajadzētu darīt darbu pats. Ja jums atgriezties, lai gan, un ir grūtības, es labprāt sniegtu attēlus proti, par to, kas dažādos laika nišu izskatās, vai paskaidrot, ko dara. Bet, ja tas uzdevums nav vispārējā pārsteigums, pat ja es to iegūt visas tiesības no tās mazu attēlu, atbildes kā "kondensatori", būs veids, kā neskaidrs pabraukt garām.
|
| |||
| |||
| Kas ir un K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iet šeit
| |||
| |||
| Jūs esat google kapteinis phil lol. Es nekad to, ko es meklēju, un jūs nagu to kritušo everytime ........... |
|
| |||
| |||
| Google ir ikviena draugs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. ka viena lieta ir ISA slots! wow Thats vecs. bet mans draugs ir vecāks viens. tā vecāka. Viņš varētu pastāstīt u neko u jāzina par veco pc's.