![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam starą płytę główną. Mam trudności w identyfikacji elementów w płytach głównych. Proszę wskazać elementy w płytach głównych, które mam marked.I nad wysłaniem obraz płyty głównej wraz z oznaczeniami. Proszę mi pomóc. |
|
| |||
| |||
| Czy można odczytać w dowolnym miejscu, co z niej marka i model jest? Będzie wówczas o wiele łatwiej nam powiedzieć, co ona. Jeśli tak nie jest / jak to jest Ja dokonuję moich najlepszych na zdjęcie wysłane. Trudno powiedzieć choć ze względu na jakość obrazu i nie jestem zbyt pewny na orientację .. @ Wszelkie inne potencjalne responder -- Nic złego wizerunku, mam to zapisane na pulpicie, zupełnie legit. (Średnia nie szkodzić przez Manoj Kumar, jej tylko, że niektórzy ludzie zadają pytania i próbują się nas odwiedzić złośliwych witryn lub pobrać coś illegit).
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| A = Kondensatory, są one mocowane do płyty głównej reklamy nie trzeba mieć anythingto zrobić z nich. B = North Bridge / South Bridge Chipset, nie ma pewności, które zależy od orientacji / modelu. C = Universal AGP Pro slots D = może być zworki lub gniazda PCI-E (Ale naprawdę trudno powiedzieć, że jakość PIC) E = sloty PCI F = Wygląda jak I / O do połączenia z tyłu komputera (Pic jakości problem) G = złącza USB i dyskietki (w prawo, a także poniżej - które nie zapytanie o - są złącza IDE) H = *? Mniej niż 240 pin sloty pamięci RAM? * (Trudno powiedzieć ze względu na jakość pic ..) I = 240 pin sloty pamięci RAM J = Przeciwieństwo B K = think it's just IC (pi ponownie jakości ..), ponownie jak kondensatory jest lutowany na Mobo, musi zrobić nic do niego. L = CPU zatrzymywania nawias That's what I think anyway. Jakość obrazu sprawia, że bardzo trudno powiedzieć na niektóre z nich.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To wygląda bardzo podobnie jak kolegium przypisywania .. tak tutaj przychodzi speel: Tutaj w komputer Juice, chętnie do promowania edukacji użytkowników, zwłaszcza tych bardziej interesujących i ambitnych obszarach. Jednak czujemy to niewłaściwe obchodzenie procesów uczenia się poprzez bezpośrednie wspieranie projektów i zadań o charakterze edukacyjnym. Uważamy, że odpowiedzi na te konkretne pytania nie pomogą ci dowiedzieć się tematu. Jednakże, jeśli masz kłopoty z pewnego tematu, członkowie tutaj chętnie i spróbować wyjaśnić zasady ci tak będziemy mogli odpowiedzieć na pytanie. Również, że obraz jest zbyt mały, aby łatwo.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ale moja odpowiedź może być niedokładne ponieważ obraz jest dość tandetny raz rozszerzonej do punktu, gdzie można zobaczyć wszystko. Teraz można powiedzieć, że SG, słowo dokument oznaczony o powierzchni po stronie odpowiedzi .. Jakie są szanse, że ktoś zrobił dla nas, ponieważ jest to upload zdjęć, więc nie może w żaden typ ![]() Tak należy zrobić pracę samodzielnie. Jeśli jednak wróci, i mają trudności, będę gotów udzielić zdjęcia powiedzieć, co różne szczeliny wyglądać, albo wyjaśnić, co nie co. Ale jeśli to zadanie nie ogólne zdziwienie, nawet jeśli zrobił dostać ono wszystkie prawa z tego mały obrazek, odpowiedzi takie jak "kondensatory" zostanie sposób ogólnikowy przekazać.
|
| |||
| |||
| Co to jest i K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iść tu
| |||
| |||
| Jesteś google kapitan phil lol. I never get what I'm looking for, i paznokci to martwy na everytime ........... |
|
| |||
| |||
| Google jest wszystkim znajomym |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. że jedno jest ISA slot! wow thats stare. ale mój przyjaciel ma starszego jeden. sposób starszych. mógł powiedzieć coś u i muszę wiedzieć na temat starych komputerów.