mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Nume Aceste Componente Plăci de bază

Reply

Thread Tools
Old 8 mai 2009, 09:12
Noile state Group

Default Nume Aceste Componente Plăci de bază

Am vechi din placa de bază. Sunt care au dificultăţi în identificarea de componente în placa de bază. Vă rugăm să identifice componentele în placa de bază pe care am marked.I am trimite instantaneu de placa de bază, împreună cu marcajele. Te rog ajuta-ma.
Attached Thumbnails
Name These Motherboard Components-motherboard.jpg  
Old 8 mai 2009, 09:41
Grupul de donator

Îmi puteţi citi de oriunde de la ea ce face şi model este?

Va fi mult mai uşor pentru noi să-ţi spun ce le-a.

Dacă nu / cum este, eu sunt cel mai bine-mi face imagine pe care l-aţi trimis. Greu de spus, deşi, din cauza imaginii de calitate şi nu sunt prea sigur pe orientare ..

@ Orice alte potenţial răspuns --
Nimic în neregulă cu imaginea, am salvat-o pe desktop, complet legal.

(Medie de nici un rău că Manoj Kumar, ei doar că unii oameni pune întrebări şi să încercăm să ne facă rău vizitaţi site-uri sau download ceva illegit.)
Old 8 mai 2009, 09:53
Grupul de donator

A = Condensatori, sunt fixate la placa de bază de anunţuri care nu aveţi nevoie pentru a avea anythingto face cu ele.
B = Podul de Nord / Sud Bridge Chipset, nu sunt sigur, care, în funcţie de orientarea / model.
C = Universal AGP Pro sloturi
D = S-ar putea fi jumperii sau un slot PCI-E (dar foarte greu de spus cu calitatea de pic)
E = PCI slots
F = Arata la fel ca şi I / O conexiuni pentru partea din spate a PC (Pic o problemă de calitate)
G = Floppy USB şi conectori (la dreapta, şi, de asemenea, de mai jos - care nu aţi interogare pe - sunt conectori IDE)
H = *? Mai puţin de 240 de aderenţă RAM sloturi? * (Greu de spus, datorită pic de calitate ..)
I = 240 PIN RAM sloturi
J = opusul B
K = Crezi că e doar IC (pi de calitate din nou ..), din nou, la fel ca acest lucru este condensatori lipire pe mobo, are nevoie de nimic de făcut pentru el.
L = CPU retenţie brăţară

Asta e ceea ce cred că, oricum.

Imagine de calitate, este foarte greu de spus cu privire la unele dintre ele.
Old 8 mai 2009, 11:47
Moderator Group

Aceasta arata foarte mult ca un colegiu de atribuire .. deci de aici vine speel:

Aici, la Computer suc, suntem bucuroşi să promoveze educaţia de utilizatori, în special în aceste interesante şi mai provocatoare domenii. Cu toate acestea credem că este inadecvat să evite procesele de învăţare direct contribuind cu proiecte şi a unei misiuni de învăţământ natura. Suntem de părere că răspunde la aceste întrebări specifice nu va ajuta să aflaţi la acest subiect. Cu toate acestea, dacă aveţi probleme cu un anumit subiect, membrii aici va fi fericit şi pentru a încerca să vă explic principii, astfel încât veţi putea să răspundă la întrebare.

De asemenea, faptul că imaginea este prea mic pentru a vizualiza cu uşurinţă.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 8 mai 2009, 12:11
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de serverguy View Post
Aceasta arata foarte mult ca un colegiu de atribuire .. deci de aici vine speel:

Aici, la Computer suc, suntem bucuroşi să promoveze educaţia de utilizatori, în special în aceste interesante şi mai provocatoare domenii. Cu toate acestea credem că este inadecvat să evite procesele de învăţare direct contribuind cu proiecte şi a unei misiuni de învăţământ natura. Suntem de părere că răspunde la aceste întrebări specifice nu va ajuta să aflaţi la acest subiect. Cu toate acestea, dacă aveţi probleme cu un anumit subiect, membrii aici va fi fericit şi pentru a încerca să vă explic principii, astfel încât veţi putea să răspundă la întrebare.

De asemenea, faptul că imaginea este prea mic pentru a vizualiza cu uşurinţă.
Ah, da, care nu au cruce mintea mea, ceea ce a fost pentru ..

Dar răspunsul meu ar putea foarte bine să fie inexacte, vedem ca imaginea este destul de shoddy o dată extinsă până la un punct unde se poate vedea de fapt nimic.

Acum, spune SG, un document Word marcat cu o suprafaţă de pe latura de răspunsuri .. Care sunt şansele ca cineva a făcut pentru noi, să vadă cum este încărcat cu o imagine ca sa nu tip de faptul că, în orice caz

Da, ar trebui să te faci de lucru.

Dacă te întorci, deşi, şi sunt cu dificultate, voi fi fericit să ofere imagini de spus, de ceea ce arata ca sloturi orare diferite, sau ceea ce explica de ce face.

Dar, în cazul în care nu este o misiune generală wonderment, chiar dacă am făcut-o bine de la acel mic imagine, răspunsuri de genul "condensatori" va fi un fel de vag pentru a trece.
Old 9 mai 2009, 08:44
Noile state Group

Ce este A şi K?
Old 9 mai 2009, 13:32
Grupul de donator

Merge aici

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9 mai 2009, 14:46
Grupul de donator

Tu eşti căpitanul Google Phil lol. N-am să obţină ceea ce Caut, şi te prinde-l de fiecare dată pe moarte ...........
Old 9 mai 2009, 15:44
Grupul de donator

Google este prietenul tuturor
Old 9 mai 2009, 20:30
Grupul de donator

wow. că un lucru este un ISA slot! wow thats vechi. dar prietenul meu are o vârstă una. mod mai în vârstă. el ar putea spune nimic u u trebuie sa stii despre vechiul PC's.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):