![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám starú dosku. Mám problémy pri identifikácii komponenty základnej dosky. Uveďte, prosím, komponenty základné dosky, ktoré som marked.I am odosielanie snímok na doske spolu s označením. Prosím, pomôžte mi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umíš čítaj kdekoľvek od neho značka a model, co to je? Potom bude oveľa jednoduchšie, pre nás to povedať, čo má. Ak sa tak nestane /, ako to je, dělám najvýhodnejšie na obrázok vám zaslaná. Ťažko povedať, pretože keď na kvalitu obrazu a nejsem príliš istý v orientácii .. @ Všetkých ďalších možných odpovede -- Nič zlého na obrázku, mám to uložené na môj desktop, úplne dôveryhodne. (Priemer žiadne poškodenia, ktoré Manoj Kumar, jeho len, že niektorí ľudia klásť otázky a pokúsiť sa, aby nás navštívte stránky škodlivý alebo si stiahnuť niečo illegit.)
|
| |||
| |||
| A = Kondenzátory, sú stanovené na doske ad nemusíte mať anythingto si s nimi. B = North Bridge / South most čipset, nie ste istí, ktoré závisí na orientáciu / model. C = Universal Pre AGP slotů D = možno prepojkami alebo PCI-E slot (Ale naozaj ťažko povedať, s kvalitou PIC) E = PCI sloty F = Vyzerá rovnako ako I / O pripojenie k zadnej časti počítača (Obrázok kvality otázka) G = USB a Floppy konektory (Chcete-li právo, ale i neskôr - čo ste na otázku - sú IDE konektory) H = *? Menej ako 240 pin slotů RAM? * (Těžko říct vďaka pic kvalitu ..) I = 240 pin RAM sloty J = protistranu B K = Myslíš, že je to len IC (pi kvality opäť ..), opäť rovnako ako kondenzátory je to spájkované na Mobo, potrebuje urobiť nič, aby sa to. L = CPU uchovávanie zátvorka To je to, čo myslím, že nie. Obrazová kvalita je veľmi ťažké povedať, na niektorých z nich.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To vyzerá veľmi podobne ako univerzitnú úlohu .. tak sem prichádza speel: Tady v počítačových Juice, budeme radi, keď na podporu vzdelávania užívateľov, a to najmä v týchto zaujímavých a náročných oblastiach. Ale cítime, že je nevhodné, aby sa vyhol procesu učenia, ktoré priamo pomáhajú s projektmi a zaraďovania vzdelávací charakter. Cítime, že odpovede na tieto konkrétne otázky nebude vám pomôže oboznámiť sa s témou. Avšak, ak máte problémy s niektorým témou, členovia tu budeme radi, aby sa pokúsila vysvetliť princípy pre vás tak budete schopní odpovedať na otázku. Tiež to, že obrázok je príliš malý na pohľad jednoducho.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ale moja odpoveď môže byť nepresné vidieť ako obraz je dosť pochybné, akonáhle sa zväčší na mieste, kde je možné vidieť naozaj všetko. Teraz hovoríte, že SG, slovo dokument označí s plochou na strane za odpovede .. Aké sú šance, že niekto urobil za nás, vidí, ako je to nahrané obrázok, takže sme nemohli typ, že v každom ![]() Áno, mali by ste si prácu sami. Ak sa vráti i keď, a sú problémy, budem rád, aby obrazy povedať, z akých rôznych slotů vyzerať, alebo vysvetliť, čo znamená čo. Ale jestli to je úloha nie je všeobecný obdiv, aj keď som si to dobre, že z malého obrázku, odpovede typu "kondenzátorov" bude cesta k vágny prejsť.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Čo je a K? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choď tady
| |||
| |||
| Ste majster google phil lol. Nikdy som si to, čo som hľadal, a vy ho mŕtveho na nechty vždy ........... |
|
| |||
| |||
| Google sa všetci priateľovi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. že jedna vec je ISA slot! wow to je starý. ale môj priateľ má starší jedného. cesta staršie. On by mohol povedať niečo u u potrebujete vedieť o staré PC.