![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам стару матичну плочу. Имам потешкоће у идентификовању компоненте на матичној плочи. Молимо идентификовати компоненте на матичној плочи коју сам маркед.И ам слање снимку матичне плоче уз маркације. Угодити помоћ мене. |
|
| |||
| |||
| Можете ли да прочитате било шта од тога направити и модел је то? Ће тада бити много лакша за нас да ти кажем да оно што има. Ако не / као што је, ја сам моје најбоље раде на слику коју сте послали. Тешко је рећи да због квалитета слике и нисам превише сигуран на оријентацију .. @ Било који други потенцијални Одговор -- Ништа неправда са слике, имам га чувају на мом десктопу потпуности читљив. (Меан нашкодити не по томе Манојло Кумар, његова само да неки људи постављају питања и покушати да изврши злонамерни нас посетите уеб странице или преузети нешто иллегит.)
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| А = кондензатора, тхеы'ре фиксно на матичној плочи оглас не треба да има анытхингто учинити са њима. Б = Нортх Бридге / Соутх Бридге цхипсет, не знам, која зависи о оријентацији / модел. Ц = Универсал Про АГП слот Д = можда јумперс или ПЦИ-Е слот (али стварно тешко је рећи са квалитетом на ПИЦ) Е = ПЦИ слот Ф = Изгледа као И / О портови за леђа ПЦ (ПИЦ квалитета питање) Г = УСБ и Флоппы конектора (са десне стране и испод - што нисте на упит - су ИДЕ конектори) Х = *? Мање од 240 пин РАМ слот? * (Тешко је рећи због квалитета слике ..) И = 240 пин РАМ слот Ј = Насупрот Б К = мислите да је само ИЦ (ПИ квалитета опет ..), опет као и кондензатора је ово лемљени на мобо, треба ништа учинио за њега. Л = ЦПУ задржање заграда То је оно сто ја мислим Аныуаы. Квалитет слике је чини јако тешко рећи на неке од њих.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово изгледа врло много као колеџ задатак .. тако да овде долази спеел: Овде на Цомпутер сока, ми смо сретни да промовишу образовање корисника, посебно у ове занимљиве и више изазовна подручја. Ипак сматрамо да је непримерено за ЗАОБИЛА? ЕЊЕ учења процесе директно помажући у пројекте и задатке за едукативне природе. Мислимо да одговарате на специфична питања те неће вам помоћи да стекнете тему. Међутим, ако имате проблема са одређеном темом, чланови ће овде бити сретни покушати објаснити принципе на вас тако да ћете бити у могућности да одговори на питање. Такође, начин да је слика премала за преглед једноставно.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Али мој одговор мај квалитетно бити нетачан видеће како је слика прилично петпарачки једном увећану до тачке где се заправо види ништа. Сада то каже СГ, реч документ означен са површине на страни за одговоре .. Какве су шансе да је неко учинио за нас, јер као што је отпремљена слике тако да није могао да у ионако тип ![]() Да бисте требали да урадите рад сами. Ако вам се вратити ипак, и имају проблема, ја ћу радо дати слике рећи што разне слот изгледају, или објасни шта што. Али, ако то је задатак није опште чуђење, чак и ако нисам, преузмите га сва права из тог малог слика, одговоре попут "кондензатора" бит ће начин да неодредјено проћи.
|
| |||
| |||
| Шта је А и К? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ићи овде
| |||
| |||
| Ви сте мајстор гоогле Пхил лол. ЈА никада добити оно што Тражим, а ти га ноктију мртвих на све ........... |
|
| |||
| |||
| Гоогле је свима пријатељ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уоу. једна ствар која је ИСА слот! Вау тај стари. мој пријатељ, али има и старијих један. старији начин. могао ништа рећи у у треба да знате о старим ПЦ.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хоће ли ове компоненте рад | максп457 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 21. јуна 2008 13:54 |
| Помоћ на Компоненте | бањо7 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 30 децембар 2007 15:23 |
| Нове компоненте захтијевано | Тхе јазавац | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 29 децембар 2007 15:12 |
| Које делове? (Помоћ) | диурно | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 20 новембар 2007 07:20 |
| Компоненте су они у реду? | Норбас | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 12 новембар 2007 18:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |