az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Adı Bu Anakart Bileşenleri

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 09:12 8.
Yeni Üye Grubu

Default Adı Bu Anakart Bileşenleri

Ben eski anakart var. Ben anakart ve bileşenlerini belirlenmesi zorluk yaşıyorum. Lütfen anakart I marked.I ve işaretlerle birlikte anakart ve fotoğrafını gönderen pm olan bileşenleri tanımlamak. Lütfen bana yardım et.
Attached Thumbnails
Name These Motherboard Components-motherboard.jpg  
Old May 2009, 09:41 8.
Bağış Grubu

Size her yerde ne yapmak okuyabilir ve bu modeli?

Bize ne size anlatmak için çok daha kolay sonra olacak.

Eğer / Sana gönderdiğim resimde en iyi yapıyorum olarak öyle. Sert ama resim kalitesi nedeniyle anlatmak için ve ben çok yönü üzerinde .. emin değilim

Herhangi bir diğer potansiyel cevap @ --
Hiçbir şey görüntü ile yanlış, ben benim masaüstünde, tamamen yasal kaydettiniz.

(Yani Manoj Kumar hiçbir zarar Mean, onun sadece bazı insanlar sorular sorabilir ve zararlı sitelere veya indirme şey illegit ziyaret yapmayı deneyin.)
Old May 2009, 09:53 8.
Bağış Grubu

A = kapasitörler, size anythingto olması gerekmez, anakart reklam sabit duyuyoruz onlarla yapılabilecek.
B = Kuzey Köprüsü / Güney Köprüsü Yongaseti, emin değilim olan, yönlendirme bağlıdır / Model.
C = Evrensel AGP Pro yuvaları
D = Might jumper'ların veya PCI-E yuvası olması (Ama gerçekten resim niteliği ile anlatmak için) sabit
E = PCI yuvaları
I = görünüyor gibi F / bilgisayar arka (Pic kaliteli bir konu) O bağlantıları
G = USB ve Disket konektörlere doğru (ve ayrıca aşağıda - ki size sorgu didn't - için IDE konektörleri) vardır
Y = *? Az 240 pinli RAM yuvaları? * (Resim kalitesi .. nedeniyle söylemek zor)
I = 240 PIN RAM yuvaları
J = Karşı B
K = sadece BM (PI kalitesi tekrar ..'s), bu mobo üzerine lehimli olan kapasitörler gibi, hiçbir şey için yapılır ihtiyaçlarını düşünün.
L = CPU tutma braketi

Bu zaten ne düşünüyoruz.

Resim kalitesi çok bazıları hakkında söylemek zor hale getirir.
Old May 2009, 11:47 8.
Moderatör Grubu

Bu çok üniversite görevi .. gibi görünüyor Bunu buraya speel gelir:

İşte Bilgisayar suyu olarak, kullanıcıların eğitim teşvik etmek, özellikle bu ve daha zorlu alanlarda ilginç olarak mutluluk duyuyoruz. Ancak bunu doğrudan proje ve eğitim doğanın atamaları ile yardımcı olarak öğrenme süreçleri kaçınmak için uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız. Bu soruları yanıtlayan bu özel bir konu öğrenmek yardımcı olmaz hissediyorum. Size Fakat, eğer belirli bir konu ile sorun yaşıyorsanız, üye burada denemek için mutlu olacak ve açıklamak ilkeler olarak bu soruya cevap olabilir.

Ayrıca çok kolay görüntülemek için küçük bir resim.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old May 2009, 12:11 8.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Bu çok üniversite görevi .. gibi görünüyor Bunu buraya speel gelir:

İşte Bilgisayar suyu olarak, kullanıcıların eğitim teşvik etmek, özellikle bu ve daha zorlu alanlarda ilginç olarak mutluluk duyuyoruz. Ancak bunu doğrudan proje ve eğitim doğanın atamaları ile yardımcı olarak öğrenme süreçleri kaçınmak için uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız. Bu soruları yanıtlayan bu özel bir konu öğrenmek yardımcı olmaz hissediyorum. Size Fakat, eğer belirli bir konu ile sorun yaşıyorsanız, üye burada denemek için mutlu olacak ve açıklamak ilkeler olarak bu soruya cevap olabilir.

Ayrıca çok kolay görüntülemek için küçük bir resim.
Ah, evet bu .. ne oldu fikrimi arası vermedi

Ama benim cevap da resim olarak görmek oldukça kalitesiz olduğunu bir kez burada bir şey aslında görebileceğiniz bir noktaya kadar genişlemiş yanlış olabilir.

Şimdi bunu SG, bir word yanıtlar yan .. bir alanı ile işaretlenmiş söylüyorlar ne şansı biri mi bu bizim için, görülmeye olarak biz couldn't türünü de zaten böyle bir görüntü yüklendi's

Evet kendi yapar.

Eğer geri olsa, gelip zorluk yaşıyorsanız, ben görüntü sağlamak için mutlu olacak, çeşitli yuvaları gibi, ne göz ya da ne yaptığını açıklamak ve söylüyorlar.

Ama bu bir görev değil, genel bir şaşkınlık, hatta eğer küçük görüntü tamam, "kapasitörler" gibi muğlak cevaplar geçmek için yolu olacak geldin's.
Old 9 Mayıs 2009, 08:44
Yeni Üye Grubu

Nedir A ve K?
Old 9 Mayıs 2009, 13:32
Bağış Grubu

Gitmek burada

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 9 Mayıs 2009, 14:46
Bağış Grubu

, Google ana sever lol vardır. Asla ben ne arıyorum almak ve her ........... bu ölü üzerinde çivi
Old 9 Mayıs 2009, 15:44
Bağış Grubu

Google herkesin arkadaşım
Old 9 Mayıs 2009, 20:30
Bağış Grubu

vay. Bir şey bir ISA yuvası olduğunu! vay şu eski. ama eski bir arkadaşım var. şekilde büyük. O U U şey söylemek olabilir hakkında bilmeniz gereken eski PC.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):