![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я старий плати. У мене виникають труднощі при визначенні компонентів в материнській платі. Будь ласка, визначте компоненти материнської плати, який я посилаю marked.I знімок плати разом з маркуванням. Будь ласка, допоможіть мені.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви можете читати нікуди від цього якої марки і моделі це таке?
Потім буде набагато простіше для нас, щоб сказати вам, що воно володіє. Якщо немає /, а це, я роблю Мій кращий на картинку, яку ви послали. Важко сказати, хоча через якість зображення, і я не зовсім впевнений з орієнтації .. @ Будь-який інший потенційний відповідач -- Нічого неправильно з зображенням, у мене він збережений на моєму робочому столі, повністю легалізуватися. (Середнє значення не зашкодило, що Manoj Кумара, його просто, що деякі люди задають питання і намагаються зробити нас Відвідайте шкідливі сайти або завантажити illegit-то.)
|
|
|||
|
|||
|
= Конденсатори, вони кріпиться до материнської плати оголошення Вам не потрібно мати anythingto з ними робити.
B = Північний міст / Південний міст набору мікросхем, не впевнений, що залежить від орієнтації / моделі. C = Загальна AGP Pro слота D = може бути перемичок або PCI-E слот (Але насправді важко сказати, з якістю ПОС) E = PCI слотів F = виглядає точно також як підсистемою введення / виводу для задньої частини комп'ютера (Pic якість випуску) G = USB і роз'єм Floppy (праворуч, а також нижче, - що ви не запиту - є IDE роз'ємів) H = *? Менш 240 контактних слота пам'яті? * (Важко сказати, у зв'язку з ПІК .. якість) I = 240 контактних слота пам'яті J = Навпаки Б K = думаю, це просто IC (PI якість знову ..), знову, як це конденсаторів на пайку плат, нічого не потрібно зробити, щоб її. L = CPU Кріпильна скоба Ось що я думаю, в будь-якому випадку. Якість зображення робить його дуже важко розповісти про деякі з них.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це дуже схоже на поступку коледж .. І ось приходить speel:
Тут на сік комп'ютер, ми раді сприяти утворенню споживачів, особливо в таких цікавих і більш складних областей. Разом з тим ми вважаємо недоречним, щоб обійти процеси навчання безпосереднє надання допомоги з проектів та завдань виховного характеру. Ми вважаємо, що відповіді на ці конкретні питання, не допоможуть вам у вивченні цієї теми. Однак, якщо у вас виникли проблеми з певною темою, члени тут будуть щасливі, щоб спробувати пояснити принципи до вас так, як ви зможете відповісти на це питання. Крім того, що зображення є занадто малим для перегляду легко.
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Але моя відповідь може бути неточним бачачи як зображення досить паскудна разів збільшено до точки, де можна насправді не бачу. Тепер Ви кажете, що С.Г., Word Document забезпечені районі на стороні відповіді .. Які шанси, що хтось зробив для нас, бачачи, як вона завантажується зображення таким чином, ми не могли типу, які в будь-якому разі ![]() Так, ви повинні зробити роботу самі. Якщо ви повернетеся, хоча і відчувають труднощі, я буду радий надати зображення сказати, що різні слоти виглядати, або пояснити, що робить. Але якщо це не поступка загальне здивування, навіть якщо б я отримати все це з самого малого, що зображення, відповіді, як "Конденсатори" буде способом розпливчасто пройти.
|
|||
|
|||
|
Що і К?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Йти тут
|
|||
|
|||
|
Ви знаходитесь Google LOL Phil майстер. Я ніколи не те, що я шукав, і ви нігтя його мертвим на кожен ...........
|
|
|
|||
|
|||
|
Google є другом кожного
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wow. що одне слоти ISA! Wow Thats старі. але мій друг старої. способом дорослих. він міг би сказати U U-небудь потрібно знати про старого ПК.
|