![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей няма кой да знае на достойни 4GB стик на RAM? Doing натрупването банкомат, и аз искам да започвам 4GB, но аз не искам да се използва до 2 от моите слотове - така, че имам 3 ляво за бъдещо усъвършенстване. Така че това не може да бъде 2x2gb Kit. Благодаря, Оли.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ни кажеш дънната платка да можем да потърсим необходимия спецификация на паметта.
| |||
| |||
| Ако е за P5Q сте загуба двойния канал функционалност, освен ако не сте поставени в двойка. С една пръчка ли спад до единични канали операция. Dual-канална архитектура изисква двойна канал способни дънната платка и две или повече DDR или DDR2 SDRAM модули памет. В памет модули са монтирани в съвпадение на банките, които обикновено са кодирани в цвят дънни платки. Тези отделни канали позволява всеки памет модул за достъп до контролера на паметта, повишаване на по-бърза.Какво ви ръководство за потребителя, казва се Можете да инсталирате паметта различна големина в канал Channel А и Б. |
|
| |||
| |||
| Да Да Да пич аз знам ... Аз не питам за информация за това как всичко работи .. нито пък искам някой да ми каже какво си mobo прави и какво ми много собствени ръководството казва .. ако аз не знам вече и исках да мога да са достигнали проверка на ръката и е установено, изложени себе си. Аз съм просто питам, ако някой знае за добър cheapish 4 концерта жезъла на RAM. Късно да получите друг същия спецификационен същия продавач ръгам и бутам я в канал за двойна работа. Дори и след още 2. За сега съм само след 4GB стик на не-DIMM DDR2 ECC RAM
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Корсар прави 4GB стик, те са много скъпи все пак ($ 100, така че с ДДС + обичайните цени .. ох Великобритания).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Можете да имате голям или бърз, но не и двете, той изглежда. 2GB ще отида при 1200MHz, 4GB ще отида при 800MHz. Аз не мисля, че някой работи на още как да се охлади една 4GB 1200MHz пръчка. Аз може лесно да бъде погрешно. |