![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čau Ví někdo o slušné 4gigabajt dřevo RAM? Doing hromadění atm, a chci, aby 4gb začít s, ale nechci používat až 2 z mých časů - tak, že mám 3 vlevo pro budoucí upgrade. Takže to nemůže být 2x2gb kit. Díky, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud nám sdělíte, na desce se můžeme podívat do požadované specifikace paměti.
| |||
| |||
| Pokud je to pro P5Q jste ztrácí dvojí funkci kanálu, pokud jste se dostali do páru. S jedním držet vás klesnout až na jediný kanál provozu. Dvou-kanálové architektuře vyžaduje dvojí-kanálový-schopný desce a dva nebo více DDR nebo DDR2 SDRAM paměťové moduly. Paměťové moduly jsou instalovány do odpovídajících banky, které jsou obvykle barevně odlišeny na základní deska. Tyto samostatné kanály umožňují každý paměťový modul přístup do paměti regulátoru, zvýšení propustnosti pásma.Co říká vaše uživatelské příručce je Smíte instalovat různé velikosti paměti v kanálu A a kanál B. |
|
| |||
| |||
| Jo jo jo kámo já vím ... Nebyl jsem shánět informace o tom, jak to všechno funguje .. ani to chci někomu říct, co mi moje mobo dělá a co můj vlastní uživatelské příručce říká .. když jsem se již znají a chtěl bych mít oslovili ruku a zjistil sám. Já jsem pouze dotazem, jestli někdo ví o dobré spíše levný 4 harpuna dřevo RAM. Později jsem se může dostat další stejný spec stejné prodejce nalepit a strčit ho do kanálu pro duální provoz. Ještě později další 2. Pro tuto chvíli jsem těsně po 4GB dřevo DIMM DDR2 non-ECC RAM
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair dělá Stick 4 GB, jsou velmi drahé když (100dolarů doma, takže s DPH + UK obvyklé ceny .. Ouch).
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Můžete mít velký nebo rychle, ale ne jak to vypadá. 2GB půjde na 1200MHz, 4GB pojede na 800MHz. Nemyslím si, že to někdo ještě pracoval na to, jak si v pohodě jeden 4 GB 1200MHz hůl. Jsem mohl snadno mýlit. |