![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ει Ξέρει κανείς από ένα αξιοπρεπές Stick 4GB της μνήμης RAM; Κάνει οικοδομήσουμε atm, 4GB και θέλω να ξεκινήσω με αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιούν μέχρι 2 του διαθέσιμου χρόνου χρήσης μου - έτσι ώστε να έχω 3 αριστερά για μελλοντική αναβάθμιση. Έτσι, αυτό δεν μπορεί να είναι μια 2x2gb kit. Ευχαριστώ, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν μας πείτε τη μητρική πλακέτα που μπορούμε να δούμε μέχρι τις απαιτούμενες προδιαγραφές της μνήμης.
| |||
| |||
| Εάν είναι για την P5Q έχετε χάσει τη διπλή λειτουργικότητα κανάλι αν δεν τεθεί σε ένα ζευγάρι. Με μία μόνο σταγόνα σας κολλήσει σε λειτουργία μόνο κανάλι. Dual-channel αρχιτεκτονική απαιτεί μια διπλή κανάλι και μητρική πλακέτα με δυνατότητα δύο ή περισσότερων DDR ή DDR2 SDRAM λειτουργικές μονάδες μνήμης. Οι μνήμες είναι εγκατεστημένα σε αντιστοίχιση τράπεζες, οι οποίες είναι συνήθως χρώμα κωδικευμένα για την μητρικής πλακέτας. Αυτά τα ξεχωριστά κανάλια κάθε μνήμης επιτρέπουν την πρόσβαση στην ενότητα ελεγκτή μνήμης, την αύξηση της απόδοσης του εύρους ζώνης.Τι σου λέει ο οδηγός του χρήστη είναι Μπορείτε να εγκαταστήσετε διαφορετικό μέγεθος μνήμης στο κανάλι Channel A και Β. Οι |
|
| |||
| |||
| Ναι ναι ναι mate ξέρω ... Δεν ήμουν ζητώντας πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο όλα τα έργα .. Δεν θα ήθελα κάποιος να μου πει τι η δική μου mobo κάνει και τι δική μου πολύ οδηγό χρήσης λέει .. αν δεν γνωρίζετε ήδη και θα ήθελαν να μπορούν να έχουν φθάσει σε ένα βραχίονα και ανακάλυψε τον εαυτό μου. Είμαι απλώς ερωτά αν κάποιος γνωρίζει έναν καλό cheapish 4 GIG ραβδί μνήμης RAM. Μπορώ να πάρω αργότερα ένα άλλο ίδιο spec ίδιο πωλητή και σπρωξιά κολλήσει στο κανάλι και για τη διπλή λειτουργία. Ακόμα και αργότερα άλλα 2. Για την ώρα είμαι λίγο μετά από μια 4GB ραβδί της DDR2 DIMM μη ECC RAM
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair κάνει 4GB stick, θέλει πολύ ακριβά και αν ($ 100 εδώ, οπότε με ΦΠΑ + UK συνήθεις τιμές .. ωχ).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να έχετε μεγάλη ή γρήγορα, αλλά δεν τα δύο, μοιάζει. 2GB θα πάει σε 1200MHz, 4GB θα πάει σε 800MHz. Δεν πιστεύω κανέναν ακόμη εργαστεί για το πώς μπορεί να ψυχθεί ένα 4GB 1200MHz stick. Θα μπορούσα εύκολα να κάνω λάθος. |