![]() |
|
| |||
| |||
| היי מישהו יודע מכובד של 4GB זיכרון RAM של המקל? עושים לבנות ATM, ואני רוצה 4GB כדי להתחיל עם אבל אני לא רוצה להשתמש ב 2 משבצות שלי - כך שיש לי 3 שמאל של שדרוג עתידי. אז זה לא יכול להיות 2x2gb Kit. תודה, אולי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה אומר לנו את לוח האם אנחנו יכולים לבדוק את הנדרש במפרט של זיכרון.
| |||
| |||
| אם זה עבור P5Q אתה מאבד את ערוץ פונקציונליות כפולה, אלא אם כן לשים זוג. עם רק אחד אתה מקל הנפתחת אל ערוץ פעולה אחת. Dual-ערוץ אדריכלות דורש dual-ערוץ מסוגל לוח האם ושני או יותר DDR או DDR2 SDRAM מודולי זיכרון. המודולים של זיכרון המותקנים לתוך התאמת בנקים, אשר בדרך כלל על קידוד צבע לוח האם. אלה ערוצים נפרדים מאפשרים כל מודול זיכרון גישה אל הבקר זיכרון, להגדיל את התפוקה רוחב פס.מה את אומרת הוא מדריך למשתמש אתה יכול להתקין זיכרון בגדלים משתנים בתוך ערוץ A ו ערוץ ב |
|
| |||
| |||
| כן כן כן חבר אני יודע ... אני לא מבקש מידע על איך הכל עובד .. או האם מישהו רוצה לספר לי מה שלי ומה עושה mobo שלי מאוד משלו מדריך למשתמש אומר .. אם אני כבר לא יודע ואת רוצה אני יכול מיצית את היד על ומצאתי את עצמי. אני רק שואל אם מישהו יודע טוב של cheapish 4 חלטורה מקל של זיכרון RAM. אחר כך אני יכול לקבל עוד באותו spec באותו הספק מקל ו להדוף אותו עבור ערוץ פעולה כפולה. גם מאוחר יותר אחר 2. לעת עתה אני רק אחרי מקל 4GB של DDR2 DIMM שאינם ECC RAM
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair הופך 4GB מקל, הן יקרות מאוד, למרות ($ 100 כאן, אז עם מע"מ + הרגיל בריטניה מחירים .. ouch).
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אתה יכול שיהיה גדול או מהיר אבל לא את שניהם, נראה. 2GB יגיעו ב 1200MHz, 4GB יגיעו ב 800MHz. אני לא חושב שמישהו עדיין עובד של איך מגניב של 4GB 1200MHz מקל. אני יכול בקלות להיות לא בסדר. |