![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Vai kāds zina par cienīgu 4GB stick RAM? Doing būvēt atm, un es vēlos 4 GB, lai sāktu ar, bet es nevēlos lietot līdz 2 no maniem slots - tā, ka es esmu 3 pa kreisi nākotnes modernizācijas. Tātad tas nevar būt 2x2GB kit. Paldies, Ollie.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jūs informēsiet mūs mātesplati mēs varam meklēt līdz vajadzīgajai specifikācijai un atmiņu.
| |||
| |||
| Ja tas ir par P5Q jūs zaudēt dubultā kanāla funkcionalitātei, ja vien jūs iekļauti pāri. Tikai ar vienu nūju jums nolaižamā uz vienu kanālu darbību. Dual-channel arhitektūra prasa dubultā kanāla spēj mātesplate ar diviem vai vairāk DDR vai DDR2 SDRAM atmiņas moduļi. Atmiņas moduļi ir uzstādītas vērā atbilstību bankām, kas parasti ir krāsu kodē uz motherboard. Šīs atsevišķās kanāli ļauj katram atmiņas modulis piekļūt atmiņas kontrolieris, palielinot caurlaides joslas platumu.Ko jūsu lietotāja rokasgrāmata saka ir Jūs drīkstat instalēt dažādas atmiņas lielumu Channel un Normandijas B. |
|
| |||
| |||
| Yeah yeah yeah palīgs es zinu ... Es neprasu info par to, kā tas viss darbojas .. nedz Es gribu, lai kāds man pateikt, kāds ir mans paša MOBO dara un kāds ir mans ļoti savu lietotāja rokasgrāmata saka .. ja man nav jau zināt, un vēlējās, lai es varētu būt aizsniegusi rokas un uzzināja sevi. Es esmu tikai jautā, ja kāds zina labu cheapish 4 divriči pielipt RAM. Vēlāk es varu saņemt citu pats spec pats pārdevējs nūju un pastumt to divējāda kanāla darbību. Pat vēlāk vēl 2. Tagad es esmu tikai pēc 4GB stick DDR2 NON-ECC RAM
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair padara 4GB stick, viņi ir ļoti dārgi gan (100 $ šeit, lai ar PVN + Parastā UK cenas .. sakta).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jums var būt liels vai stipri, bet gan tas izskatās. 2GB dosies pie 1200MHz, 4GB iet uz 800MHz. Es nedomāju, ka kāds ir vēl strādāja, kā atdzist 4GB 1200MHz stick. Es varētu viegli nepareizi. |