![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej Czy ktoś wie o godnej stick 4GB RAM? Wykonanie operacji budowania atm, i chcę, aby rozpocząć 4GB, ale nie chcę używać mojego up 2 sloty - tak, że mam 3 wyjechał do przyszłych aktualizacji. Więc to nie może być 2x2gb zestawu. Dzięki Ollie.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli powiesz nam płyta możemy sprawdzić wymaganych specyfikacji pamięci.
| |||
| |||
| Jeśli jest to dla P5Q you're utraty funkcjonalności Dual Channel, chyba że wprowadzone w pary. Z jednego można trzymać rozwijanej do pojedynczego kanału operacji. Dual-channel architektury wymaga podwójnego kanału zdolny płyty głównej i dwóch lub więcej DDR lub DDR2 SDRAM modułów pamięci. Moduły pamięci zainstalowane są pasujące do banków, które są zwykle kolorami na płyta. Te osobne kanały pozwalają każdego modułu pamięci dostęp do kontrolera pamięci, zwiększenie przepustowości łącza.Co mówi twój instrukcji jest Możesz zainstalować różne wielkości pamięci w kanale A i kanał B. |
|
| |||
| |||
| Yeah yeah yeah mate wiem ... Nie byłem z prośbą o informacje na temat tego, jak to wszystko działa .. ani nie chcę, aby ktoś mi powiedzieć, co moje, a co nie Mobo moja własna instrukcji mówi .. jeśli nie wie i chciał mogę mieć wyciągnął ramię i znalazł się sam. Jestem po prostu pytając, czy ktoś wie o dobrym koncercie cheapish 4 stick RAM. Później mogę dostać innego samym spec samego sprzedawcę i podtykać trzymać go w Dual Channel na operację. Nawet później kolejne 2. Teraz jestem tylko po 4GB drewno DIMM DDR2 non-ECC RAM
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair wprowadza 4GB trzymać, są one jednak bardzo drogie ($ 100 tutaj, więc z VAT + zwykle UK ceny .. ouch).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Możesz mieć duży lub szybki, ale nie obie, to wygląda. 2GB trafi na 1200MHz, 4GB pójdzie na 800MHz. I don't think kogokolwiek jeszcze pracował jak do ostygnięcia 4GB 1200MHz jeden drążek. I łatwo może się mylić. |