![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut Stie cineva de un stick decent 4GB de RAM? Făcând o construi atm, 4GB şi vreau să încep cu, dar nu vreau să utilizaţi Up 2 sloturi de meu - aşa că am plecat la 3 viitor upgrade. Deci, asta nu poate fi un kit de 2x2gb. Multumesc, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă spune-ne placa de bază ne putem uita în sus necesare specificaţie de memorie.
| |||
| |||
| Daca este pentru P5Q pe care îl pierdem cu dublă funcţionalitate canal cu excepţia cazului în care aţi pus într-o pereche. Cu doar un stick te derulantă pentru a singur canal de funcţionare. Dual-channel necesită o arhitectura dual-channel-capabil placa de bază şi de două sau mai multe DDR sau DDR2 SDRAM module de memorie. De module de memorie sunt instalate în potrivire a băncilor, care sunt, de obicei, cu coduri de culori pe Plăci de bază. Aceste canale separate, fiecare modul de memorie permite accesul la controler de memorie, creşterea tranzitată de latime de banda.Ce vă spune este ghidul utilizatorului Puteţi instala diferite dimensiuni în memorie Canal Canal A şi B. |
|
| |||
| |||
| Da, da, da amice ştiu ... Eu nu am fost pentru a cere informaţii cu privire la modul în care toate lucrarile .. nici nu vreau pe cineva sa-mi spui ce propriul meu mobo face şi ce-mi propriul ghid spune .. dacă nu am şti deja şi a vrut să am putut să fi ajuns la un braţ şi aflat mine. Sunt doar în cazul în care solicită să ştie cineva de un bun cheapish 4 gig stick de RAM. Mai târziu, am posibilitatea să obţineţi un alt aceeaşi spec. acelaşi furnizor de băţ şi împinge-o în canal pentru dublă operaţie. Chiar şi mai târziu, un alt 2. De acum, eu sunt doar dupa ce un stick 4GB de DDR2 DIMM non-ECC RAM
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirat face un stick 4GB, ele sunt foarte scumpe, deşi (100 dolari aici, asa ca de obicei, cu TVA + Regatul Unit preţurile .. vai).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Puteţi avea mare sau rapid, dar nu atât, se pare. 2GB va merge la 1200MHz, 4GB va merge la 800MHz. Nu cred că cineva a lucrat încă cum o să se răcească 4GB 1200MHz stick. I ar putea fi uşor înşelat. |