![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј се било ко кноткле над пристојан стицк 4ГБ РАМ-а? Догађај изградњу АТМ, и желим 4ГБ да почнете са али ја не желим користити највише 2 од мог мјеста - тако да сам 3 лево за будућу надоградњу. Па ово не може бити 2кс2гб кит. Хвала, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако нам матичне плоче можемо потражити потребне спецификацију меморије.
| |||
| |||
| Ако је за П5К сте губљења двојан канал функцијом, осим ако се не стави у пару. Уз само један стицк вас падајући у Сингле Цханнел рад. Дуал-канални архитектура захтева дуал-каналног способно матична плоча, те две или више ДДР или ДДР2 СДРАМ меморијске модуле. Меморијске модуле се уграђују у подударања банака, које су обично боја кодиран на матична плоча. Ови одвојена канала свака меморијска модула омогућавају приступ меморији контролер, повећавајући пропусност бандуитх.Шта свој кориснички приручник, каже се Ви мај инсталирати у различитим величинама меморијских Канал Канал А и Б. |
|
| |||
| |||
| Ыеах ыеах ыеах мате И кноу ... Нисам тражећи информације о томе како да то све ради .. нити желим некога да ми рећи шта је моја мобо, а што чини мој лични корисник водич каже .. ако нисам већ знате и хтео бих могао имати постигнут из рамена и открио себе. Ја сам само молба ако неко зна за добар цхеаписх 4 харпун стицк РАМ-а. Касније могу добити још један исти спец истом добављачу стицк и гурнути га у канал за двојне операције. Чак и после другог 2. За сада сам само након 4ГБ стицк оф нон-ДИММ ДДР2 РАМ ецц
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гусарски брод чини 4ГБ стицк, они су врло скупо, иако (100 $ овде, тако да са ПДВ + уобичајеним ценама .. јао УК).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Можете имати велике или брзо, али не обоје, она изгледа. 2ГБ ће ићи на 1200МХз, 4ГБ ће ићи на 800МХз. ЈА донт 'мислити било ко је још разрађен како кул један стицк 4ГБ 1200МХз. Сам могао лако да буде у криву. |