![]() |
|
| |||
| |||
| Hey herkes RAM bir 4GB sopa ve biliyor? Bir ATM inşa yapmak ve ile başlamak için 4GB istiyorum ama yuvaları 2 kadar kullanmak istemiyorsanız - so that I 3 gelecekte yükseltilmesi kaldı. Yani bu bir 2x2gb kiti olamaz. Teşekkürler, Ollie.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bize bir bellek gerekli özellikler araştırmada, anakart söyle.
| |||
| |||
| Eğer bu P5Q için siz bir çift koymak için çift kanallı işlevselliğini kaybetme demektir's. Sadece bir ile aşağı tek kanal çalışması için açılan sopa. Çift kanal mimarisi bir çift kanal destekleyen bir anakart ve iki veya daha fazla gerektirir DDR veya DDR2 SDRAM bellek modülleri. Bellek modülleri genellikle üzerinde kodlu renk vardır eşleme bankalar, içine yüklenen anakart. Bu ayrı kanalları, throughput artan bant genişliği, bellek denetleyicisi, her bir bellek modülü erişim sağlar.Kullanıcı kılavuzu ne olduğunu söylüyor Kanal A ve Kanal B. bellek boyutları değişen yükleyebilirsiniz |
|
| |||
| |||
| Evet ben evet evet dostum biliyorum ... Ben bilgi için ne kadar tüm eserlerini .. soran yoktu ne de bana kendi mobo ve ne yaptığını ne benim kendi kullanım kılavuzuna .. diyor söylemek istediğiniz birini yaptı Zaten bilmiyordum ve bir kol dışarı ulaşmış olabilir istedim ve kendimi buldum. Birisinin iyi bir cheapish RAM 4 iş sopa ve bilir Ben sadece soruyorum yaşıyorum. Daha sonra başka bir aynı özel aynı satıcı sopa ve çift kanallı işlem için itiş alabilirsiniz. Çift daha sonra başka bir 2. Şimdilik I'm DDR2 DIMM olmayan bir 4GB sopa-ECC RAM sonra
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Korsan gemisi, çok da ($ 100 burada, bu nedenle KDV ile + zamanki İngiltere fiyatları .. ah) pahalı ettiğiniz bir 4GB sopa yapar.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Veya hızlı değil de büyük, bu gibi görünüyor olabilir. 2GB 1200MHz ele almak olacaktır, 4GB 800MHz ele almak olacaktır. Birileri hala nasıl 4GB 1200MHz serin kalmak için çalıştı's sanmıyorum. Kolayca yanlış olabilir. |