![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Хто-небудь знає про гідну Stick 4GB оперативної пам'яті? Виконання атм побудувати, і я хотів 4GB почати с, але я не хочу використовувати до 2 моїх слота - так що я 3 поїхали в майбутньому оновленні. Так що це не може бути 2x2GB Kit. Спасибі, Оллі.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви повідомите нам материнську плату ми можемо знайти необхідну специфікацію пам'яті.
| |||
| |||
| Якщо це для P5Q ви втрачаєте подвійний функціональності канал, якщо ви поклали в парі. За допомогою всього лише однією палицею ви опуститися до однієї операції "Канал". Двоканальна архітектура вимагає Dual-Channel-здатної плати та двох або більше DDR або DDR2 SDRAM Модулі пам'яті. Модулі пам'яті встановлюються відповідно банками, які зазвичай кольором на Материнська плата. Ці окремі канали дозволяють кожен модуль пам'яті, доступ до контролера пам'яті, збільшуючи пропускну смугу пропускання.Що керівництві користувача це говорить Ви можете встановити різні розміри в пам'яті канал і канал В. |
|
| |||
| |||
| Yeah Yeah Yeah Mate Я знаю ... Я не прошу інформації про те, як все це працює .. І я не хочу кого-небудь сказати мені, що мій власний плат і сенс мого власного керівництва користувача говорить .. якщо я вже не знаю, хотів я міг би простягнув руку і знайшов сам. Я просто з проханням, якщо хтось знає хорошого cheapish 4 концерту Stick ОЗУ. Пізніше я можна отримати інший же Spec ж постачальника палицю і підсунути його в експлуатацію для двох каналів. Навіть через інший 2. Зараз я просто після 4GB палицю DDR2 DIMM Non-ECC RAM
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair робить 4GB палицею, вони дуже дорогі, хоча ($ 100 тут, так і з ПДВ + звичайних цін Великобританії .. ою).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ви можете мати великий або швидким, але не одночасно, як він виглядає. 2GB піде на 1200MHz, 4GB піде на частоті 800 МГц. Я не думаю, що нікому ще не працював, як для охолодження 4GB 1200MHz палицею. Я легко міг би бути неправильним. |