![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Το εύρος τιμών θα μπορούσε πιθανότατα να είναι το 150 - $ 175,00 σειρά κατ 'ανώτατο όριο. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για παιχνίδια, αλλά, πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την Nvidia Geforce 8500 GT κάρτα για χέρι που έχω για την ώρα μου μαζί με Corsair TX650 PS και ίσως, το οργανωμένο έγκλημα. λίγο επίσης. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Χάρη άνθρακα, Θα το ελέγξουμε μοιάζει να είναι μια καλή συμφωνία! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα PC, P4 Processor, Intel D850GB. Χρειάζεστε κάποιες συμβουλές. | Dreamcast2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιούλη 2009 10:03 |
| Κληρονομεί ένα νέο επεξεργαστή, χρειάζονται συμβουλές! | czarnybaran5150 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 12 | 14 Ιουλ 2009 05:41 |
| Ποια μητρική & επεξεργαστή θα πρέπει να αγοράσω; | Deelish | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 1 Φεβ 2008 05:16 |
| AMD Socket A Dual Processor Motherboard | pete21 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 28 Ιαν 2008 17:54 |
| Πόσο μπορεί να αναβαθμίσει τον επεξεργαστή σε υπάρχουσα μητρική πλακέτα μου; | xrix | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 23 Ιαν 2008 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |