![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj raspona cijena će vjerojatno biti u 150 - $ 175.00 raspon u većini. Neće se koristiti za igranje, ali sam namjeravate koristiti Nvidia Geforce 8500 GT karticu imam pri ruci, za sada, zajedno sa mojim gusar TX650 PS i možda, OC. malo je. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala Carbon, I'll check it out izgleda da je dobar posao! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC Problem, P4 procesora, Intel D850GB. Trebam neke Advice. | Dreamcast2 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. srpnja 2009 10:03 |
| Nasljeđivanje Novi procesor, Need Advice! | czarnybaran5150 | CPU, Matične ploče i RAM | 12 | 14. srpnja 2009 05:41 |
| Koju matičnu ploču i procesor trebam kupiti? | Deelish | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 1. veljača 2008 05:16 |
| AMD Socket A matičnu ploču dvoprocesorski | pete21 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 28 siječanj 2008 17:54 |
| Koliko mogu nadograditi svoj postojeći procesor u matičnu ploču? | xrix | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 23 siječanj 2008 12:20 |
| Thread Tools | |
| |