![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kainų diapazone turbūt būtų 150 - $ 175,00 diapazonas daugiausia. Jis bus naudojamas žaidimo, bet ketinu naudoti NVIDIA GeForce 8500 GT kortelė turiu po ranka dabar kartu su mano Corsair TX650 PS o gal ir organizuotu nusikalstamumu. Šiek tiek pat. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū Carbon, I'll check it out tikisi, kad bus geras sandėris! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Problem, P4 procesorius Intel D850GB. Need keletas patarimų. | Dreamcast2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 29 liepa 2009 10:03 |
| Paveldi naujas procesorius, reikia patarimo! | czarnybaran5150 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 12 | 14 liepa 2009 05:41 |
| Kuri plokštę ir procesorių turėčiau pirkti? | Deelish | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 1 vasaris 2008 05:16 |
| AMD Socket Dual Processor Motherboard | pete21 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 28 sausis 2008 17:54 |
| Kiek galiu atnaujinti procesorius mano esamas plokštę? | xrix | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 23 sausis 2008 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |