![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja cena bude pravdepodobne v 150 - $ 175.00 rozmedzí najviac. Bude sa nemali používať na hranie hier, ale mám v pláne použiť Nvidia Geforce 8500 GT kartu jsem na strane teraz spolu s mojím Corsair TX650 PS Možno, OC. trochu tiež. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka Carbon, I'll check to vyzerá, že je dobrý obchod! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém PC, P4 procesorov, Intel D850GB. Potrebujú radu. | Dreamcast2 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. júl 2009 10:03 |
| Prevziať riadenie nového procesora, potrebujete poradiť? | czarnybaran5150 | Procesory, základné dosky & RAM | 12 | 14. júla 2009 05:41 |
| Ktoré dosky & procesor mám kúpiť? | Deelish | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 1. februára 2008 05:16 |
| AMD Socket A Duální procesor Motherboard | pete21 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 28. január 2008 17:54 |
| Koľko môžem upgradovať svoj súčasný procesor v základnej doske? | xrix | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 23. január 2008 12:20 |
| Thread Tools | |
| |