![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Им ще изгради мощен Gaming Rig. Имам около £ 1000 бюджета и аз имам около £ 800 за процесора Mobo Памет, графичен и звукова карта. Нуждаете се от консултации по тях наздравици, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти изглежда си в една и съща лодка като мен
аз съм се / вече са Intel Q6600 Core 2 Quad, че аз ще овърклок - 160 EVGA / XFX 780i SLI дънна платка (за да можете SLI или три SLI ако искате) - 200 всички goord овен около 200 за 4 концерта nvidea goeforce GTX 768MB видео карта - 300 Общо = 850 Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само получи GTX, ако игрите в 1920x1200. Ако по-малко на 8800GT ще подредиш добре. Също така много по-евтин, като при почти половината от цената и могат да играят не само на 1920x1200, както и GTX, но винаги можете просто свой ред няколко настройки подробно надолу или изключите АА за тези допълнителни няколко кадъра / сек. Аз ще отида с голям нос за спец. за вас сега. Съгласен съм с Cewy на Quad, но вие няма да видите в полза на игри, просто все още не са кодирани много да се използва четириядрени. Ако искам да изляза и извън процесора сега то трябва да е двойно, и то трябва да бъде E6850. И то и четворни цени са тясно с E6850 е около £ 20 повече.
|
| |||
| |||
| така четириядрените ще стане по-полезни по-късно? |
|
| |||
| |||
| Мда. Не много (Знам, че на 3, но може да има още няколко), са все още. Но те ще бъдат гарантирани. Отне около 2 години за игри разработчиците да се възползват от duals, това е само наистина излетяло в голяма CONROE начин, тъй като беше освободен. Сега CPU производителя не се водят на "MHz война", но сега вече става за по-ефективна архитектура и повече процесора на един умре същите тези фирми не наистина имат право на избор, както те са, които искат да разширят опита игри. Какво мислите дискове GPU подобрения?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Какво мислиш дискове GPU подобрения?" мексиканците? |
|
| |||
| |||
| Беше сарказъм, че Cewy?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL не е случаен коментар очертаване на факта, че много foerign страни стават все по-промишлена дължи на работниците приемане на по-ниски заплати ^ ^, Че wasn't обида или ... само някои от сухи ми хумор |
|
| |||
| |||
| Алекс Може би ще ми отговори на въпроса с мен да си идиот. Вземете например Crysis Неговите минимални изисквания са 2.8Ghz и Core 2 Duo ще направи добре, че си 2x3.0Ghz но (арес, че съм един Noob) Ще бъде ли Quad тичам то както е 4x 2.4Ghz? Наздравици, |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мин. В спецификациите са базирани на P4 2.8Ghz. Един E6300 (1.83GHz) има повече игри мъжество от това CPU, поради по-доброто му навсякъде по архитектура; е ли, аз вярвам, 4 по-малко тръбопровод етапи пребиваващ. Игра фирми дават минимум очила въз основа на абсолютния минимум, необходими за стартиране на играта, без да го трясък, като по този начин изкуствено повишаване на пазара на продажби. Това е неморално, но юридически, тъй като не взема под внимание рейтинг рамка, аа, или детайл настройки. Разделителната способност на монитора ви играе силно в това колко добре ли игри писти. Колкото по-голям екран на монитора има повече пиксели. Колкото повече са пикселите толкова по-трудно на ядрото (и по-малко е така, CPU) трябва да работи.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съвети за лаптоп компоненти. | Haun | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 20 октомври 2009 21:09 |
| Надстройка консултации, необходими | Исаак appiah | Общи Хардуер Чат | 2 | 10 Юни 2009 14:24 |
| Малко съвети, необходими | мегабайта | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 20 Ноември 2008 09:25 |
| Някои PSU Съвети Нужда | Macmac508 | Случаи & Power Доставки | 1 | 27 Дек 2007 15:28 |
| Лаптоп за консултации, необходими | Kevan Кели | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 12 Дек 2007 09:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |