![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Im chce postavit Výkonný Gaming Rig. Mám asi 1000 liber rozpočtu a mám asi 800 liber na CPU Mobo Ram, grafickou a zvukovou kartu. Potřebujete poradit o nich na zdraví, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vypadáš jako tvůj na stejné lodi jako já
JÁ am prospěch / již intel Q6600 Core 2 Quad, že budu přetaktování - 160 EVGA / XFX 780i SLI (takže můžete mít sli tri sli, nebo chcete-li) - 200 žádné goord ram asi 200 na 4 koncert nvidea goeforce GTX 768 megabajt grafické karty - 300 Celkem = 850 Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pouze si GTX případě hraní na 1920x1200. Je-li méně 8800GT bude řadit vás pěkně. Také mnohem levnější, protože téměř polovinu levnější a lze hru na 1920x1200 prostě není, stejně jako GTX, ale vždy můžete obrátit jen pár detailů nastavení dolů nebo vypnout AA těch pár fps navíc. Půjdu zvědavý na spec pro tebe teď. Souhlasím s Cewy na Quad, ale neuvidíte prospěch ve hře stejně jako zatím není mnoho, jsou kódovány používat quad. Pokud chcete dál a dál výkon procesoru se pak musí být dvojí, a to musí být E6850. Jak to a čtyřkolky jsou ceny úzce s E6850 je kolem 20 liber víc.
|
| |||
| |||
| quad tak bude mnohem užitečnější přijde později? |
|
| |||
| |||
| Jo. Není mnoho (vím o 3, ale tam může být několik) jsou dosud. Ale budou, se zárukou. Trvalo to asi 2 roky pro vývojáře hry využít fyzické osoby, je to jen opravdu vzlétlo ve velkém, protože Conroe byl propuštěn. Nyní cpu výrobce nejsou vede "MHz válka", ale už nyní bude pro efektivnější architekturu a více cpu o jeden zemřít stejnými vývojáři opravdu nemají na výběr, protože si chtějí rozšířit herní zážitek. Co si myslíte jednotky GPU zlepšení?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Co myslíš, že disky gpu zlepšení?" Mexičané? |
|
| |||
| |||
| Bylo to, že sarkasmus Cewy?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ne lol to byl náhodný komentář popisující skutečnost, že mnoho foerign země jsou stále více průmyslových kvůli přijímání pracovníků za nižší mzdu ^ Wasnt urážka, že buď ... Jen některé z mých suchý humor |
|
| |||
| |||
| Alex možná bys mi mohl odpovědět na otázku, se mnou je idiot. Vezměte například Crysis Minimální požadavky jsou 2.8Ghz a Core 2 Duo, který udělá hezky s jeho 2x3.0Ghz Ale (heres me je noob) by Quad běží tak jak to je 4x 2.4Ghz? Na zdraví, |
|
| |||
| |||
| Citace:
Min specifikace jsou založeny na P4 2,8 GHz. E6300 (1,83 GHz), má více herních statečnost než toto cpu díky lepšímu všem kolem architektury, je to tu, myslím, 4 menší potrubí fázích bydliště. Herní vývojáři dávají minimální specifikace založené na absolutní minimum potřebné k zavedení do hry, aniž by to havaruje, a tím uměle zvyšuje trhu prodeje. Je to nemorální, ale legální, protože nebere v úvahu ceny rámu, aa, a detail nastavení. Rozlišení vašeho monitoru hraje těžko v tom, jak dobře nějaké hry běží. Větší obrazovce monitoru více pixelů. Čím více pixelů tvrdší GPU (a méně často, cpu) se do práce.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Poradenství v oblasti Laptop komponenty. | Haun | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 20.října 2009 21:09 |
| Upgrade doporučení potřebných | isaac appiah | Obecné Hardware Chat | 2 | 10. červen 2009 14:24 |
| Trocha rad potřebných | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 6 | 20. listopadu 2008 09:25 |
| Některé PSU Poradenství Nutné | Macmac508 | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 27. prosinec 2007 15:28 |
| Laptop rad potřebných | Kevan Kelly | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. prosince 2007 09:16 |
| Thread Nástroje | |
| |