μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Ανάγκη να αγοράσουν Components Συμβουλές χρειάζεται.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 13:28
Μέλος Ομάδα

Default Ανάγκη να αγοράσουν Components Συμβουλές χρειάζεται.

Γεια σου,

Im πρόκειται να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό Rig Gaming.

Έχω περίπου £ 1000 του προϋπολογισμού και έχω περίπου £ 800 προς μία CPU Mobo Ram, GPU και κάρτα ήχου.

Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με τους

εις υγεία,
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 13:34
Ομάδα Δωρητών

Φαίνεσαι σας στην ίδια βάρκα με εμένα
παίρνω / ήδη έχουν
Q6600 Intel Core 2 Quad ότι εγώ θα overclock - 160
ΕΒΓΑ / XFX 780i SLI motherboard (έτσι μπορείτε να έχετε SLI ή τρι sli αν το επιθυμείτε) - 200
κάθε goord ram περίπου 200 για 4 gig
nvidea GTX goeforce 768MB κάρτα γραφικών - 300
σύνολο = 850

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 29 Δεκεμβρίου 2007, 17:10
Ομάδα Δωρητών

Μόνο πάρετε μια GTX αν gaming σε 1920x1200. Αν είναι μικρότερη η 8800GT θα σας λύσει ωραία. Επίσης πολύ πιο φθηνό, όπως σχεδόν το ήμισυ της τιμής και μπορεί παιχνίδι σε 1920x1200 δεν είναι ακριβώς, καθώς και την GTX, αλλά μπορείτε πάντα ακριβώς τη σειρά του κάποιες ρυθμίσεις, λεπτομέρεια καθορίζονται ή να απενεργοποιήσετε ΑΑ για εκείνες τις πρόσθετες λίγα fps.

Θα πάω περίεργος για ένα spec για σένα τώρα.

Συμφωνώ με Cewy για την Quad αλλά δεν θα δείτε το όφελος σε παιχνίδια όπως ακριβώς δεν έχει ακόμα πολλά κωδικοποιούνται να χρησιμοποιήσετε ένα quad.

Αν θέλετε έξω και από τις επιδόσεις της CPU τώρα τότε θα πρέπει να είναι διπλή, και θα πρέπει να είναι ο E6850.

Τόσο είναι και το quad τιμολογούνται στενά, με το E6850 είναι περίπου £ 20 περισσότερο.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 29 Δεκεμβρίου 2007, 17:30
Ομάδα Δωρητών

έτσι το quad θα έρθει πιο χρήσιμο αργότερα;;
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 17:34
Ομάδα Δωρητών

Yup. Δεν υπάρχουν πολλές (ξέρω 3, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν μερικά ακόμη) είναι ακόμη.

Αλλά θα είναι, εγγυημένα.

Χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια για τα παιχνίδια προγραμματιστές να κάνουν χρήση των φυσικών προσώπων, είναι μόνο πραγματικά απογειωθεί σε ένα μεγάλο δρόμο από Conroe κυκλοφόρησε. Τώρα κατασκευαστή της CPU δεν διεξάγουν τον «πόλεμο MHz" πια, αλλά τώρα πρόκειται για την πιο αποτελεσματική και πιο αρχιτεκτονική της CPU σε ένα μόνο πεθαίνουν τα ίδια αυτά προγραμματιστές δεν έχουν πραγματικά μια επιλογή από όπου και αν θέλει να επεκτείνει την εμπειρία παιχνιδιού. Τι νομίζετε οδηγεί βελτιώσεις GPU;

-Kanoakavirus
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 17:37
Ομάδα Δωρητών

"Τι νομίζεις ότι οδηγεί βελτιώσεις GPU;"

Μεξικανοί?
Old 29 Δεκεμβρίου 2007, 17:41
Ομάδα Δωρητών

Ήταν ότι σαρκασμό Cewy;

-Kanoakavirus
Old 29 Δεκεμβρίου 2007, 17:44
Ομάδα Δωρητών

lol δεν ήταν μια τυχαία παρατήρηση σκιαγραφεί το γεγονός ότι πολλές foerign χώρες γίνονται όλο και πιο βιομηχανική λόγω της αποδοχής τους εργαζόμενους με χαμηλότερες αποδοχές

^ ^ Ότι wasn't προσβολή, είτε ... μερικά από ξηρά χιούμορ μου
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 08:34
Μέλος Ομάδα

Alex ίσως θα μπορούσατε να μου απαντήσετε με μια ερώτηση μου είναι ένας ηλίθιος.

Πάρτε για παράδειγμα Crysis
Ελάχιστες απαιτήσεις του είναι 2.8GHz και το Core 2 Duo θα το κάνουμε αυτό με ωραία 2x3.0Ghz του όμως (heres μου είναι ένα noob) Θα το Quad τρέξτε όπως είναι 4x 2.4Ghz;

Εις υγεία,
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 11:19
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας banjo7 View Post
Alex ίσως θα μπορούσατε να μου απαντήσετε με μια ερώτηση μου είναι ένας ηλίθιος.

Πάρτε για παράδειγμα Crysis
Ελάχιστες απαιτήσεις του είναι 2.8GHz και το Core 2 Duo θα το κάνουμε αυτό με ωραία 2x3.0Ghz του όμως (heres μου είναι ένα noob) Θα το Quad τρέξτε όπως είναι 4x 2.4Ghz;

Εις υγεία,
Γεια Banjo. Ακριβώς επειδή δεν ξέρετε κάτι που δεν σας ηλίθιος, απλά δεν ξέρω.

Τα specs min βασίζεται σε P4 2.8GHz. Μια E6300 (1.83GHz) έχει περισσότερες ανδρεία τυχερών παιχνιδιών από το cpu λόγω της καλύτερης όλα αρχιτεκτονική γύρο? Είναι πήρα, πιστεύω, 4 λιγότερο κάτοικος αγωγού στάδια.

Game Developers δώσει το ελάχιστο προδιαγραφών με βάση το απόλυτο ελάχιστο που απαιτείται για την εκκίνηση του παιχνιδιού δεν θα συντριβεί, αυξάνοντας έτσι τεχνητά την αγορά των πωλήσεων. Είναι ανήθικο αλλά νομικό, καθώς δεν λαμβάνει υπόψη Ρυθμούς, AA, ή τις ρυθμίσεις λεπτομέρεια.

Η ανάλυση της οθόνης σας παίζει μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά σε οποιαδήποτε παιχνίδια τρέχει. Η μεγαλύτερη οθόνη η οθόνη έχει την πιο pixels. Τα περισσότερα pixel το πιο δύσκολο το GPU (και σε μικρότερο βαθμό, η CPU), έχει να εργαστεί.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.