![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Im πρόκειται να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό Rig Gaming. Έχω περίπου £ 1000 του προϋπολογισμού και έχω περίπου £ 800 προς μία CPU Mobo Ram, GPU και κάρτα ήχου. Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με τους εις υγεία, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεσαι σας στην ίδια βάρκα με εμένα
παίρνω / ήδη έχουν Q6600 Intel Core 2 Quad ότι εγώ θα overclock - 160 ΕΒΓΑ / XFX 780i SLI motherboard (έτσι μπορείτε να έχετε SLI ή τρι sli αν το επιθυμείτε) - 200 κάθε goord ram περίπου 200 για 4 gig nvidea GTX goeforce 768MB κάρτα γραφικών - 300 σύνολο = 850 Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόνο πάρετε μια GTX αν gaming σε 1920x1200. Αν είναι μικρότερη η 8800GT θα σας λύσει ωραία. Επίσης πολύ πιο φθηνό, όπως σχεδόν το ήμισυ της τιμής και μπορεί παιχνίδι σε 1920x1200 δεν είναι ακριβώς, καθώς και την GTX, αλλά μπορείτε πάντα ακριβώς τη σειρά του κάποιες ρυθμίσεις, λεπτομέρεια καθορίζονται ή να απενεργοποιήσετε ΑΑ για εκείνες τις πρόσθετες λίγα fps. Θα πάω περίεργος για ένα spec για σένα τώρα. Συμφωνώ με Cewy για την Quad αλλά δεν θα δείτε το όφελος σε παιχνίδια όπως ακριβώς δεν έχει ακόμα πολλά κωδικοποιούνται να χρησιμοποιήσετε ένα quad. Αν θέλετε έξω και από τις επιδόσεις της CPU τώρα τότε θα πρέπει να είναι διπλή, και θα πρέπει να είναι ο E6850. Τόσο είναι και το quad τιμολογούνται στενά, με το E6850 είναι περίπου £ 20 περισσότερο.
|
| |||
| |||
| έτσι το quad θα έρθει πιο χρήσιμο αργότερα;; |
|
| |||
| |||
| Yup. Δεν υπάρχουν πολλές (ξέρω 3, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν μερικά ακόμη) είναι ακόμη. Αλλά θα είναι, εγγυημένα. Χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια για τα παιχνίδια προγραμματιστές να κάνουν χρήση των φυσικών προσώπων, είναι μόνο πραγματικά απογειωθεί σε ένα μεγάλο δρόμο από Conroe κυκλοφόρησε. Τώρα κατασκευαστή της CPU δεν διεξάγουν τον «πόλεμο MHz" πια, αλλά τώρα πρόκειται για την πιο αποτελεσματική και πιο αρχιτεκτονική της CPU σε ένα μόνο πεθαίνουν τα ίδια αυτά προγραμματιστές δεν έχουν πραγματικά μια επιλογή από όπου και αν θέλει να επεκτείνει την εμπειρία παιχνιδιού. Τι νομίζετε οδηγεί βελτιώσεις GPU;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Τι νομίζεις ότι οδηγεί βελτιώσεις GPU;" Μεξικανοί? |
|
| |||
| |||
| Ήταν ότι σαρκασμό Cewy;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol δεν ήταν μια τυχαία παρατήρηση σκιαγραφεί το γεγονός ότι πολλές foerign χώρες γίνονται όλο και πιο βιομηχανική λόγω της αποδοχής τους εργαζόμενους με χαμηλότερες αποδοχές ^ ^ Ότι wasn't προσβολή, είτε ... μερικά από ξηρά χιούμορ μου |
|
| |||
| |||
| Alex ίσως θα μπορούσατε να μου απαντήσετε με μια ερώτηση μου είναι ένας ηλίθιος. Πάρτε για παράδειγμα Crysis Ελάχιστες απαιτήσεις του είναι 2.8GHz και το Core 2 Duo θα το κάνουμε αυτό με ωραία 2x3.0Ghz του όμως (heres μου είναι ένα noob) Θα το Quad τρέξτε όπως είναι 4x 2.4Ghz; Εις υγεία, |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τα specs min βασίζεται σε P4 2.8GHz. Μια E6300 (1.83GHz) έχει περισσότερες ανδρεία τυχερών παιχνιδιών από το cpu λόγω της καλύτερης όλα αρχιτεκτονική γύρο? Είναι πήρα, πιστεύω, 4 λιγότερο κάτοικος αγωγού στάδια. Game Developers δώσει το ελάχιστο προδιαγραφών με βάση το απόλυτο ελάχιστο που απαιτείται για την εκκίνηση του παιχνιδιού δεν θα συντριβεί, αυξάνοντας έτσι τεχνητά την αγορά των πωλήσεων. Είναι ανήθικο αλλά νομικό, καθώς δεν λαμβάνει υπόψη Ρυθμούς, AA, ή τις ρυθμίσεις λεπτομέρεια. Η ανάλυση της οθόνης σας παίζει μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά σε οποιαδήποτε παιχνίδια τρέχει. Η μεγαλύτερη οθόνη η οθόνη έχει την πιο pixels. Τα περισσότερα pixel το πιο δύσκολο το GPU (και σε μικρότερο βαθμό, η CPU), έχει να εργαστεί.