![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Im će graditi Snažni Gaming Rig. Imam oko 1.000 £ proračuna, a imam oko 800 £ ka mobo Ram CPU, GPU i Sound Card. Trebate savjet o njima živjeli, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste, čini se kao svoj na istom brodu kao i mi
ja sam uzimajući / već Intel Q6600 Core 2 Quad da ću overclock - 160 EVGA / XFX 780i SLI matična ploča (tako da možete imati tri ili sli sli, ako želite) - 200 bilo goord ovan oko 200 za 4 koncert nvidea goeforce GTX 768MB grafičkom karticom - 300 ukupno = 850 My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo dobiti GTX ako igre na 1920x1200. Ako je manje 8800GT će vas izdvojiti lijepo. Isto tako puno jeftinije, kao iu gotovo pola cijene i može igra na 1920x1200 ne samo kao GTX, ali uvijek možete okrenuti samo nekoliko detalja postavke dolje ili isključiti AA za one koji su extra par sekundi. Ja ću ići za nosat spec. za sada. Slažem se sa Cewy na Quad, ali nećete vidjeti koristi u igrama samo još što ne mnogi su kodirani za korištenje quad. Ako želite da se i izvan CPU performanse sada onda mora biti dvostruki, a ona mora biti E6850. Oba je i četvorka su po cijeni usko, s E6850 su oko £ 20 više.
|
| |||
| |||
| tako quad će doći više koristan kasnije? |
|
| |||
| |||
| Yup. Nije puno (znam za 3, ali ima možda malo više) su još. Ali, oni će biti zajamčena. Trebalo je oko 2 godine za igre programerima da koriste okršaji, to je zaista samo skinut u velikom način jer je pušten Conroe. Sada CPU proizvođača nije se vodila "MHz rata", više nego su sada ide za učinkovitije arhitekturu i više procesora na jednom umrijeti oni isti programeri ne stvarno imati izbor kao oni koji žele proširiti gaming iskustvo. Što mislite vozi GPU poboljšanja?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Što mislite vozi GPU poboljšanja?" Meksikanci? |
|
| |||
| |||
| Je li to sarkazam Cewy?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol to nije bio slučajan komentar ocrtava činjenica da su mnogi foerign zemlje postaju sve industrijske zbog radnika prihvaćanje niže plaće ^ ^ Taj wasnt uvreda ili ... samo neke od mojih suho humor |
|
| |||
| |||
| Alex možda mogao odgovoriti mi na pitanje sa mnom se Idiot. Uzmi za primjer Crysis Njegova Minimalni zahtjevi su 2,8 GHz i Core 2 Duo će učiniti da se lijepo sa svojim 2x3.0Ghz Ali (krivovjerje mi se noob) Biste Quad ga pokrenuti, jer je 4x 2.4Ghz? Živjeli, |
|
| |||
| |||
| Quote:
Min naočale su temelji na P4 2.8GHz. E6300 (1,83 GHz) ima više od igre junaštvo ovog CPU zbog bolje cijele arhitekture, to je dobio, ja vjerujem, 4 manje cjevovod faze stanovnik. Game Developers dati minimum specifikacija temelji se na apsolutni minimum potreban da bi se dignuti igru bez rušenja, a time umjetno povećanje prodaje na tržištu. To je nemoralno, ali pravna jer ne uzima u obzir frame rate, aa, detalj ili postavke. Rezolucija vašeg monitora igra jako dobro u tome kako se bilo koji pokreće igre. Veći ekran monitor ima više piksela. Više piksela teže GPU (i manje tako, CPU) je za rad.