![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Im fog építeni Erőteljes Gaming Rig. Van körülbelül 1.000 £ költségvetés és nekem van kb 800 £ felé CPU mobo Ram, a GPU és hangkártya. Tanácsra van szüksége rájuk egészségére, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy látom, mint a te ugyanabban a csónakban, mint én
én kapok / már van Intel Q6600 Core 2 Quad, hogy meg fogom overclock - 160 EVGA / XFX 780i SLI alaplap (így van sli vagy tri sli ha akarja) - 200 bármilyen goord kos mintegy 200 4 koncert nvidea goeforce GTX 768MB grafikus kártya - 300 total = 850 My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak az kap egy GTX ha játékhoz 1920x1200. Ha kevesebb lesz a 8800GT Kisegítelek szépen. Is sokkal olcsóbb, mint a majdnem a fele az ár, és a játék 1920x1200 csak nem is a GTX, de akkor viszont mindig csak néhány részlet beállításokat le vagy kapcsolja ki az AA azon kevés plusz fps. Megyek kíváncsi egy spec most. Egyetértek Cewy a Quad, de nem jelenik meg az előny a játékokban, mint most még nem sok van kódolva, hogy használjon egy quad. Ha azt szeretné, ízig-vérig processzor teljesítménye már akkor meg kell kettős, és azt kell a E6850. Mind ő, mind a quad ára is szorosan, az E6850 pedig mintegy 20 £ tovább.
|
| |||
| |||
| így a quad lesz több hasznos jönni később?? |
|
| |||
| |||
| Aha. Nem sok (tudom, a 3, de talán egy kicsit több) még. De nem lesz, garantált. Vette körül 2 év a játék fejlesztőknek, hogy éljen Duals, ez csak tényleg levették egy nagy utat tett meg azóta Conroe adták. Most cpu gyártó nem visel a "MHz-es háború", de már most folyik a hatékonyabb architektúra és a több CPU-ra egy egyes hal meg ugyanezeket a fejlesztőknek nem nagyon van választása, mint ők akarnak terjeszkedni a játékélményt. Mit gondol meghajtók gpu fejlesztések?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Mit gondol meghajtók gpu fejlesztések?" mexikóiak?! |
|
| |||
| |||
| Volt, hogy a szarkazmus Cewy?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol nem volt véletlen megjegyzés körvonalazza az a tény, hogy sok foerign országban egyre több ipari miatt a munkavállalók beleegyeztek egy alacsonyabb bérek ^ ^, Hogy wasnt sértés vagy ... Csak az én száraz humor |
|
| |||
| |||
| Alex talán ön tudna válaszolni egy kérdést velem lenni Idióta. Vegyünk például a Crysis A minimális követelményeket, és a 2,8 GHz Core 2 Duo fogja tenni, hogy szépen együtt 2x3.0Ghz De (eretnekségek nekem, hogy egy noob), akkor a Quad fuss ez, mert 4x 2.4Ghz? Egészségére, |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A min szemüveg alapja egy P4 2,8 GHz. Az E6300 (1,83 GHz) több játék, mint ez a bátorság cpu miatt jobban körül építészet ez van, azt hiszem, 4 kisebb csővezeték állapota honos. Game Developers hogy a minimum szemüveg alapján az abszolút minimum szükséges csomagtartó a játék nélkül is összeomlik, és ezzel mesterségesen növeli az eladási piacon. Ez erkölcstelen, de törvényes, mivel nem veszi figyelembe képsebességű, aa, vagy részletes beállításokat. A felbontás a monitor játszik hajt végre az, hogy mennyire jól fut minden játék. A nagyobb kijelző a monitort a több pixel. Minél több a képpont annál nehezebb a GPU (és nem annyira a cpu) kell dolgoznia.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tanácsot Laptop alkatrészek. | Tengeralattjáró | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | Október 20, 2009 21:09 |
| Upgrade tanácsot kell | isaac appiah | Általános fémáru Chat | 2 | 10. június 2009 14:24 |
| Egy kis tanácsot kell | Megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 20. november 2008 09:25 |
| Néhány PSU Advice Needed | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Laptop tanácsot kell | Kevan Kelly | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 12. december 2007 09:16 |
| Téma eszközök | |
| |